Ciklus radionica “Baby fitness” u Pazinu

2U studenom ove godine počinje drugi ciklus radionica za bebe do 1. godine i njhove roditelje “Baby fitness” koji će se održavati u Dječjem vrtiću “Olga Ban” Pazin, na adresi Prolaz O. Keršovanija 1.

Program “Baby fitness” – za bebe, mame i tate, certificirani je UNICEF-ov program za roditelje i djecu do prve godine života kojeg Dječji vrtić “Olga Ban” Pazin provodi u suradnji s Obiteljskim centrom Istarske županije, već drugu godinu za redom.

Kroz vježbe i predavanja interdisciplinarnog tima (pedijatra, fizioterapeuta, psihologa i logopeda) mame, tate i bebe uče kako međusobno još bolje komunicirati – ne samo glasom, već dodirom i pokretom, kako bolje zadovoljiti bebine potrebe te kako bolje brinuti o bebinom zdravlju.

Cilj programa
Osnovni cilj programa je poticanje rane privrženosti između djeteta i roditelja, uz pomoć razvojne gimnastike i masaže, psihosocijalne i zdravstvene podrške.

Voditeljice: Irena Krajcar Kokalj i vanjske suradnice dr. Dubravka Pentek – spec. pedijatar, Aleksandra Cvetko – fizioterapeut, Lea Radolović, prof. logoped

Program se provodi kroz ciklus od 4 radionice koje se održavaju jednom tjednom u trajanju od 1,5 sati.

Program se provodi uz podršku Istarske županije, pa su radionice besplatne za sve sudionike.

Prijaviti se možete zdravstvenoj voditeljici vrtića, Mariji Dagostin na broj 099/2280303, a početi ćemo se kad se skupi grupa.

vrtic-olgaban-pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.