Bajaga slavi 30. godina na Ljetnoj pozornici u Opatiji

2Nakon nezaboravnih koncerta na zagrebačkoj Šalati prošlog ljeta te ovogodišnje tri rasprodane Tvornice, Bajaga & Instruktori nastavljaju svirkom uživo obilježavati 30. godina benda, velikim koncertom, 8. kolovoza na opatijskoj Ljetnoj pozornici, u organizaciji Dallas Recordsa i agencije Mars koncerti.

iPazin portal kao medijski pokrovitelj svojim posjetiteljima priprema iznenađenja u vezi koncerta.

Opatijska publika i mnogobrojni fanovi iz svih djelova Hrvatske, a vjerujemo, i susjednih zemalja, dobit će priliku uživati u nezaboravnim Bajaginim hitovima, kao i recentnijim pjesmama s još uvijek aktualnog albuma „Daljina, dim, prašina“.

Ovo će biti prvi puta da Bajaga i instruktori nastupaju na jednoj od najprestižnijih koncertnih pozornica u Hrvatskoj, ali i šire, a prošlogodišnja nezaboravna svirka na zagrebačkoj Šalati, potvrdila je kako bend fenomenalno funkcionira upravo na open air prostorima, kada su uz podršku nekoliko tisuća obožavatelja, atmosferu na koncertu doveli do usijanja izvodeći stare i nove hitove.

Čarobna atmosfera opatijske Ljetne pozornice, sasvim će sigurno biti pravi motiv da Bajaga i Instruktori, pretvore vruću ljetnu noć u kolovozu, u još jednu noć za pamćenje!

Ulaznice za koncert u prodaju krenule su od 6. svibnja i sve do 1. Lipnja, moći će se kupiti isključivo u riječkom Dallas Music Shopu, putem dallasmusicshop.com i u ostalim Dallas Music Shopovima, po povoljnijoj ‘early bird’ cijeni od 90 kuna.

Od 1. Lipnja ulaznice će se prodavati po cijeni od 125 kuna, a na dan koncerta po cijeni od 150 kuna.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.