Bajkomanija ponovo u Pazinu

bajkomanija_2015Gradska knjižnica Pazin već sedam godina provodi projekt Bajkomanija u predbožićno vrijeme. Projekt podrazumjeva pričaonice u knjižnici te predstave za djecu u tjednu prije Božića. Bajkomanija se ove godine održava od 14. do 17. prosinca.

Za sve ljubitelje bajki, priča, pjesme, plesa, knjiga pripremljen je bogat program. Osim predstava koje izvode polaznici kreativnih radionica u knjižnici, na Bajkomaniji gostuju odgojne skupine Zujalice, Petrići i Frndalići iz Dječjeg vrtića Olga Ban Pazin, učenici iz Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin i autorica zbirke pjesmica Kako misli jure, jednog malog Jure Nikolina Manojlović Vračar.

Program započinje svakog dana u 18:30 sati, osim u utorak 15. prosinca kad započinje u 17:00 sati. U organizaciji Društva Naša djeca Pazin 15. prosinca 2015. godine u 16,00 sati na Gradskom stadionu biti će organiziran doček Djeda Mraza koji će i ove godine iznenaditi izborom prijevoznog sredstva. Nakon toga vesela povorka će otići u Spomen dom na drugu večer Bajkomanije.

Program po danima je sljedeći:

14. prosinca → 18:30h

”Kako misli jure jednog malog Jure” Nikolina Manojlović Vračar

 

15. prosinca →17:00h

DV Olga Ban u gostima
Ribica Srebrica – Petrići
Potraga za božićnim drvcem – Frndalići

 

16. prosinca → 18:30h

Snježna kraljica – GK Pazin
Tri praščića – OŠ Vladimir Nazor u gostima

 

17. prosinca → 18:30h

Što je bubamara čula – Zujalice – DV Olga Ban u gostima
Velika tvornica riječi – GK Pazin

GKP / iPazin.net

© iPazin.net portal 2001. - 2024.