Barać i Zadar pobijedili Partizan

Pankracije BaraćPazinac Pani Barać odigrao je danas još jednu briljatnu utakmicu i pomogao svome klubu iz Zadra da pobijedi favorita NLB lige Partizana s velikih 16 razlike (70-54).

Zadar je odmah na početku utakmice pokazao momčadi iz Beograda tko je glavni u Jazinama i pobjegao na 10 razlike. Barać je ušao na početku druge četvrtine i imao ključnu ulogu pri kraju iste četvrtine kada je Partizan prijetio i pokušavao se približiti. Pankracije je u zadnje dvije minute poluvremena ubacio dvije trice, upisao po jedan skok, ukradenu loptu i asistenciju preko pola terena. Tako je Zadar otišao na odmor s velikih 16 razlike.

Pani je nastavio impresionirati i dizati navijače na noge i u drugom poluvremenu kada je prelijepim prodorom prošao obranu Partizana i poentirao. Najbolji učinak sezone izjednačio je danas već treći put, 14 koševa je već zabijao Zagrebu, Ciboni i Strasbourgu prošli ponedeljak. Uz 14 poena (1/2 za 1, 2/5 za dva, 3/4 za tri) pridodao je i 4 skoka, 2 asistencije, 2 osvojene lopte i jednu super blokadu. Mora se napomenuti da je nekoliko puta u NBA stilu proigravao suigrače.

Baraća ste večeras u akciji mogli gledati u izravnom prijenosu. Također, dosta često ga viđamo, kad igra Zadar uz prijenos na televiziji, da baš njega komentatori na kraju izaberu da prokomentira utakmicu. To se je dogodilo i danas.

Drugoplasirani Zadar sada prijeti Partizanu na tabelici NLB lige s samo jednim porazom više, dok trećeplasirani Hemofarm ima čak četiri poraza više od Zadra.

Za kraj bih citirao jedan transparent koji su napravili navijači Zadra i Baraća iz Pazina a kojeg ste mogli vidjeti na utakmicama Zadra ali i na All Starsu prošlog mjeseca u Pazinu. Naravno s poštovanjem prema navijačima drugih klubova naglasit ću samo drugi dio, onaj nama Pazincima puno važniji. “Zadar je stvorio košarku, A PAZIN PANKRACIJA BARAĆA.”

Pani samo tako nastavi, Pazin je uz tebe i veseli se svakom tvom dobrom potezu.

cesko_jr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.