Bažon i Ferenčić drugi u Italiji

BiciklijadaNa medunarodnoj utrci “Carnia XC Cross Country 2010” u brdskom biciklizmu koja se ujedno bodovala kao pretposljednja, osma ovogodišnja za Kup Alpe-Adria, održanoj u mjestu Villa Santina kod Udina, uspješan nastup zabilježili su vozači MTB “Istra” iz Pazina. Antonela Ferenčić bila je druga u uzrastu do 17 godina, kao i Sandi Bažon u uzrastu do 15 godina. U istoj konkurenciji David Ferenčić bio je peti.

Sandi Bažon je zahtjevnu, mješovitu stazu koja je uključivala dvije obale rijeke Tagliamento, svladao u vremenu 49.22 minute, zaostavši za prvoplasiranim Kristianom Ferensinom samo 30 sekundi, dok je David Ferenčić ostvario vrijeme od 53.56 minuta što je uz zaostatak od 5.02 minute bilo dovoljno za petu poziciju.
Do druge stepenice pobjedničkog postolja Antonela Ferenčić stigla je nakon što je stazu prešla u vremenu od 57.59 minuta, zaostavši za pobjednicom, Talijankom Tinom Perse 8.10 minuta. Pored spomenutog trojca na utrci je nastupio još jedan član pazinske ekipe, Paolo Rigo je svoj nastup u kategoriji U-17 završio kao jedanaesti.

Glas Istre

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.