Beerfest u subotu u Svetom Lovreču

BeerBAN14U subotu, 20. rujna, od 19 sati nadalje, u unutrašnjosti starogradskih bedema Svetog Lovreča, odvijat će se raznovrsan zabavni program uz mogućnost degustiranja piva 20-tak proizvođača iz Istre, Hrvatske, ali i nekoliko europskih i svjetskih pivovara. Vođeni iskustvom s lanjskog BeerFesta, ovaj put bit će samo pive koje se rijetko ili nikako ne mogu kupiti u razvikanim trgovačkim lancima!

Organizator, KUD Matka Laginje, pobrinuo se i o gastronomskoj ponudi, te se nada kako će jedinstveni ambijent potaknuti znatiželjine željne zabave, ali i pivske sladokusce, na posjet ovom događaju.

Od izvođača koji će se izmjenjivati na pozornici, najzanimljivije ime će svakako biti pulsko-riječko-zagrebačka grupa ‘RadioAktiv’, koja je širom Hrvatske poznata po svom nagrađivanom autorskom opusu.

Uz njih, nastupit će i razni drugi izvođači koji će dati ugođaj ‘BeerFestu’, poput Laguna Banda, zaduženih za podgrijavanje atmosfere, ali i The FIR, klupski sastav iz Zagreba s tradicionalnim irskim instrumentima i pjesmama. BeerFest – Fešta od bire je događaj koji su volonteri u Sv. Lovreču osmislili i pripremaju ga od završetka prethodne ‘Fešte od bire’, drugu godinu zaredom.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.