Besplatan tečaj “Osnove fotografije” u petak u Pazinu

rkp-edu2.jpgU sklopu RKPedu projekta u petak počinje besplatan tečaj “Osnove fotografije” čiji će predavači biti Aljoša Anzur i Nerio Belić iz Foto Kluba Pazin. Na tečaju ćete savladati osnovne pojmove, naučiti nešto o samoj fotografiji, kadriranju, svjetlu. Neće se previše ulaziti u teoriju, već će se pokušati praktično dočarati što se sve može (ili ne može) dobiti jednostavnim promjenama parametara foto aparata.

Foto Klub Pazin je formalna udruga osnovana u listopadu 2009. godine. Bavi se promicanjem fotografije kao umjetnosti, te približavanjem iste čim većem broju ljudi bez obzira na godine. To postiže radionicama, tečajevima i praktičnom terenskom nastavom.

O predavačima:
Aljoša Anzur – Fotografijom se bavi od 1994 kada je upisao foto sekciju kod prof. Damira Devčića u srednjoj školi Jurja Dobrile Pazin. Nedugo nakon toga sam počinje voditi istu zbog nedostatka vremena predmetnog profesora. Glavni interesi su mu modna fotografija, fetish, aktovi i poretreti.
Nerio Belić Rockee – Fotografijom se intezivno bavi 4 godine, dok je prije toga perioda samo okidao raznim kompaktnim aparatima po jamama i pećinama Istarskog krša. Najviše voli fotografiranje prirode (vodu), makro biljaka, a neizbježno mu je fotkanje i slaganje panorama.

Tečaj počinje u petak u 18:30 sati u prostorijama Radiokluba Pazin (M. B. Rašana 2/4). Svi su dobrodošli, a sudjelovanje je besplatno.

Više informacija o ovom tečaju, ali i ostalim tečajevima, radionicama i predavanjima u sklopu RKPedu projekta pogledajte ovdje.

MP / iPazin.net

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.