Besplatna edukacija za iznajmljivače “Mali iznajmljivač – veliki posao” u Pazinu

Zbog velikog interesa za iznajmljivanjem i velikim brojem iznajmljivača te povećanim brojem dolazaka i noćenja turista prethodnih godina,  Turistička zajednica Općine Motovun, Turistička zajednica Središnje Istre i  Turistička zajednica Općine Žminj uvidjele su važnost informiranja iznajmljivača o novostima i trendovima iz ovog područja. 

Dvodnevna edukacija „MALI IZNAJMLJIVAČ – VELIKI POSAO“  održati će se 11. i 12. studenog  2016. u školsko – gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu.  Edukacija je namijenjena svim iznajmljivačima s područja TZO Motovun, TZ Središnje Istre i TZO Žminj, a sredstva za održavanje edukacije odobrena su temeljem programa Hrvatske turističke zajednice za dodjelu potpora turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima u 2016. godini.

Edukaciju za iznajmljivače vodit će gđa. Anamarija Cicarelli, voditeljica Savjetovališta za obiteljski smještaj – Interligo Split koja ima dugogodišnje iskustvo u savjetovanju privatnih iznajmljivača i koja je autorica četiri knjige za iznajmljivače  privatnog smještaja, te Barbara Marković, dugogodišnji predavač u privatnoj srednjoj školi za turizam „Oliva Alegra“ u Splitu, vanjski suradnik Turističke zajednice Splitske županije te vlasnica turističke agencije.

Program edukacije možete pogledati ovdje: http://central-istria.com/images/upload/pdf/TZSI_poziv%20na%20edukaciju_11_2016.pdf

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.