Bez identiteta u punom Magnusu

Glasno najavljen promotivni koncert u povodu izlaska novog albuma nazvanog “Oslobodi se” trenutno najperspektivnijeg pazinskog benda Bez identiteta u potpunosti je ispunio očekivanja mlade publike koja je dupkom ispunila diskoteku Magnus u Spomen domu.

Najavljeno, učinjeno. Mladi glazbenici napravili su štalu koja je bila na razini najboljih alternativnih koncerata po kojima je Pazin još uvijek poznat. Druženje, zabava, šala i svirka obilježja su takvog koncerta, a nije ih manjkalo ni u subotu.

Za to su zaslužne i punk/rock predgrupe koje su zagrijale publiku za glavni bend koji je stupio na binu nakon ponoći. Nastupila je vrlo dobra pazinska Rekreacija predvođena Encom Ivićem (Dživo) koja je nakon poduže stanke prije nekoliko mjeseci ponovo započela s probama te vrlo mladi lindarski bend Granice normale osnovan prije pola godine. Čine ga Dino Sergo (vokal), Fabio Lukež (bubnjevi), Ivan Miljavac (bas) te Emanuel Modrušan (gitara).

Potom je nastupio glavni bend večeri koji je osim starih pjesama predstavio i osam stvari s novog albuma koji se mogao kupiti u holu: “Raketa”, “Pomozi kolegi”, “Jahačka”, “Možda jednom shvatiš”, “Pripadam tu”, “Najdraži film”, “Pop i sličice” i odlična “Isplakana zemlja”.

Peteročlani alter rock bend kojeg čine četiri 23-godišnjaka: Marko Jedrejčić (gitara), Ivan Bolanac (bas), Edvard Frančin (vokal), Dražen Ivaninić (gitara) i iskusni 29-godišnjak Matko Peroš (bubnjevi) izrešetao je repertoar koji je domaća publika s oduševljenjem primila, pa se fešta produžila do dugo u noć.

Dugo nije bilo toliko publike na nekom domaćem rock koncertu, ali posjetitelji ovoga puta, vjerujemo, nisu zažalili na dolasku.

glasistre.hr

2 komentara na “Bez identiteta u punom Magnusu”

  1. Leave a Reply napisao:

    znači ovaj put ipak nisu 3 loša ubila miloša? :D

  2. alfa female napisao:

    :D koje zlopamtilo :D

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.