Big Brother Macinić mora ukloniti kran za bungee: “Ovakav cirkus kao u Tisnome nisam nigdje doživio”

2Dizalica za bungee skokove koja je postavljena ovog ljeta u uvali Rastovac, nedaleko od baze Garden festivala, odlukom komunalnog redarstva Općine Tisno mora se ukloniti u roku od osam dana, piše portal ŠibenikIN.

Dizalicu je postavila tvrtka HM iz Zagreba u suradnji s poduzetnikom Alenom Macinićem, široj javnosti poznatijem po sudjelovanju u Big Brotheru, međutim, od skakanja s bungeejem nije bilo ništa budući da je načelnik Tisnoga Ivan Klarin početkom srpnja poništio odluku Vijeća za koncesije.

– S obzirom da nisu uklonili dizalicu nakon što im je isteklo koncesijsko odobrenje, pričekali smo neko vrijeme te smo donijeli odluku da se ukloni kran u uvali Rastovac. U slučaju da tvrtka HM iz Zagreba ne ukloni dizalicu, uklonit će je Općina Tisno, a njima ćemo ispostaviti račun – kazao nam je Klarin.

Cijelo ljeto nije bilo bungee skokova jer BB Alen i njegovi partneri nisu imali potrebne ateste, ističe Klarin. Doveli su u zabludu cijelo Vijeće za koncesije zato što su tvrdili da će naknadno donijeti ateste koje nisu mogli dobiti.

– Kad sam vidio odluku Vijeća za koncesije, odmah sam je poništio. Najavljivali su tužbe, ali nas nikad nisu tužili zato što su svjesni da bi izgubili. U roku od osam dana kada izvršenje postane pravomoćno, dizalicu ćemo ukloniti mi, ako je oni ne maknu sami – napominje Klarin.

Bungee skokova u Tisnome ovo ljeto nije bilo zbog toga što su čelnici Garden Festivala pritisnuli Klarina, tvrdi Mladen Horvat iz tvrtke HM. Kran ne treba imati atest za bungee skokove budući da takva dozvola ne postoji, pojašnjava, već je potreban atest za nosivost koji uredno imaju.

BB Macinić rekao je da će dizalicu ukloniti ukloniti sam jer ima ugovor s čovjekom koji će kran čuvati na svom terenu dok ne odluče gdje će biti sljedeća lokacija bungee-jumpinga.

– Informaciju o uklanjanu dizalice dobio sam od vas. Naravno, ja ću dizalicu razmontirati o svom trošku, a lokacija gdje ćemo je postaviti zasad je nepoznanica. Dobio sam dozvolu i uredno platio koncesiju. Mi smo ozbiljna firma za bungee skokove i u 12 godina koliko radimo, nigdje nismo doživjeli takav cirkus kao u Tisnome – tvrdi Macinić.

Dodaje kako će se problemom s Općinom Tisnom pozabaviti njegov poznati odvjetnik iz Zagreba, piše ŠibenikIN.

jutarnji.hr

sibenik.in

1 komentar na “Big Brother Macinić mora ukloniti kran za bungee: “Ovakav cirkus kao u Tisnome nisam nigdje doživio””

  1. bajgadinski napisao:

    I onda je svizac razmontirao dizalicu.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.