Blagdanska atmosfera Veselog prosinca

SONY DSCU četvrtak u 10.00 sati započeo je božićni sajam Veseli prosinac na glavnom gradskom trgu u Pazinu. Bogatu ponudu prigodnog asortimana izložili su brojni obrtnici i poduzetnici uglavnom iz Pazina i Istre, a među njima su svoje mjesto našli i kreativni pojedinci koji djeluju u okviru udruga ili pak domaćih radinosti i OPG-ova.

Novost u ovogodišnjoj ponudi na trgu su svakako i božićna drvca kojih se može naći u raznim veličinama izloženim na preko 50m2 prostora.

Posebnu blagdansku atmosferu Pazinu daje i štand sa kuhanim vinom i toplim kompotom koji će razveseliti i zagrijati posjetitelje, uz koji se na štandovima nude i domaći kolači i slastice te tradicionalni Istarski proizvodi poput meda u maslinova ulja.

Izbirljivi će ovdje uz šaroliku ponudu blagdanskih ukrasa i aranžmana sigurno pronaći originalne, ručno rađene i unikatne darove za sebe i svoje namilije.

SONY DSC

U petak 21.12. u 10.30 sati atmosferu će posebno začiniti kratki nastup Limene glazbe Pazin a veselo iznenađenje očekuje sve posjetitelje sajma u 11.30 sati!!

U predblagdansku subotu od 10.00 pa sve do 13.00 sati na trgu će građane i posjetitelje zabavljati brojni izvođači sa pjesmom plesom i nezaobilaznom svirkom!

pazin.hr

3 komentara na “Blagdanska atmosfera Veselog prosinca”

  1. one napisao:

    Da nebi ki reka da se samo kritizira. Velika pohvala Gradu i svim udugama koje su se baš potrudile da uljepšaju i razvesele naš trg u to zimsko vrijeme. baš je jako lipo ispalo :D bravo svima, i kočiji s djedamrazom i djedamrazicama i folkloru i štandićima i muziki i svima!

  2. . napisao:

    Zašto štandovi nisu ostali do 31.12.2012.?

  3. ja. napisao:

    Da zašto štandovi nisu ostali , veselje tek dolazi. Gradski oci, odgovorite.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2020.