Blockchain Adria – najveća blockchain konferencija u jugoistočnoj Europi

14. listopada 2017. u hotelu Lone u Rovinju održat će se najveća blockchain konferencija u jugoistočnoj Europi. Sudionicima će biti predstavljeni različiti aspekti blockchain tehnologije, a osobit naglasak bit će stavljen na mogućnosti pokretanja start-upa. Blockchain je sve popularnija tehnologija na kojoj se temelje kriptovalute kao što su Bitcoin i Ethereum.

Prva generacija digitalne revolucije nam je donijela internet informacija. Druga generacija pokrenuta blockchainom donosi nam internet vrijednosti: novu distribuiranu platformu koja će nam pomoći remodelirati načine poslovanja i transformirati ih na bolje.

Na konferenciji ćete imati priliku sudjelovati na predavanjima i prezentaciji različitih aspekata i prednostima ove tehnologije, području njezinog korištenja, ali i primjerima regionalnih inicijativa temeljenih na blockchainu.

GOVORNICI – VODEĆI EKSPERTI IZ REGIJE I SVIJETA

Potvrđeni govornici konferencije su vodeći blockchain eksperti u jugoistočnoj Europi. Neki od njih su: Anton Golub, Danny Goh, Terence Tse, Peter Merc, Mališa Pušonja, Tali Režun, Nikola Jokić, Ivan Bjelajac, Zoran Milošević, Peter Trček, Andrej Čvoro, Gregor Koželj, Rok Babič, Nik Klemenac, Denis Petrovčić i još mnogi drugi.

Više informacija o samom događaju možete pogledati na službenoj stranici događaja: www.blockchainadria.com

 

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.