Boćajmo u školi

I ove godine finalno natjecanje za Istarsku županiju projekta Istarskog boćarskog saveza pod nazivom Boćajmo u školi, koji za cilj ima populariziranje boćanja i privlačenja što više mladih da se bave boćanjem, ali i prenošenja te kulturne vrijednosti na mlade naraštaje, održati će se u Pazinu, u Boćarskom centru “Aleksandar Anzur” u četvrtak 6. lipnja. U finalu će se u vremenu od 10 do cca 12 sati natjecati po 18 najboljih učenica i učenika, odnosno po dvoje najboljih sa svakog od devet ovogodišnjih kvalifikacijskih natjecanja.

Na finalnom natjecanju nastupiti će po dvoje najboljih učenica i učenika iz Buzeta, Čepića, Labina, Pazina, Poreč, Potpićna, Vižinade, Nedešćine i Svetvinčenta.

U sklopu finala će egzibicijski nastup u štafetnom izbijanju prirediti članovi juniorske momčadi Boćarskog kluba Pazin, inače juniorski momčadski prvaci Hrvatske, Filip Matijašić i Dajan Jurman.

Za najbolje iz finala osigurani su pehari i prigodne nagrade. Po dvoje najboljih učenica i učenika iz finalnog natjecanja steći će pravo besplatnog boravka u tradicionalnom ljetnom boćarskom kampu Istarskog boćarskog saveza koji će se predstojećeg ljeta održati u porečkoj Zelenoj laguni. (IBS)

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.