Boćajmo u školi danas u Pazinu

2U srijedu, 4. lipnja 2014. godine će se u boćarskoj dvorani u Pazinu u vremenu od 11 do 12.30 sati održati finalno natjecanje projekta Boćajmo u školi.

Riječ je o projektu koji je inicirala Zajednica boćarskih klubova Grada Poreča, a realizira ga Zbor trenera Istarskog boćarskog saveza. Cilj projekta je populariziranje boćanja i privlačenja što više mladih da se bave boćanjem, ali i prenošenja te kulturne vrijednosti na mlade naraštaje.

Na finalnom natjecanju svoja će znanja u bližanju i gađanju cilja malim boćanjima iskazati najbolje učenice i učenici dobnog uzrasta od 1. do 4. razreda osnovnih škola koji su to pravo stekli svojim rezultatima na prethodno održanih pet kvalifikacijskih natjecanja u Pazinu, Višnjanu, Čepiću, Poreču i
Buzetu.

Za najboljem na finalnom natjecanju predviđene su i prigodne nagrade, između ostalog i boravak u tradicionalnom kampu Istarskog boćarskog saveza predstojećeg ljeta u Poreču.

Gošće finalnog natjecanja biti će i reprezentativka Hrvatske Elona Ćori i njena klupska kolegica Carrolina Bajrić iz Škole boćanja Čavle pod vodstvom trenera Deana Klarića, koje će na kraju natjecanja demonstrirati štafetno izbijanje. Očekuje se i dolazak izbornika seniorske i juniorske reprezentacije Hrvatske, Milana Celije i Čede Vukelića.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.