Boćanje: Kadetsko prvenstvo Istre

Kevin Bugarin iz Rovinjskog Sela u disciplini pojedinačno klasično i Karlo Pavletić, član Istra Aluminija iz Ročkog Polja u bližanju i izbijanju u krug, osvojili su naslove kadetskih prvaka Istre u posljednje dvije discipline na ovogodišnjim županijskim prvenstvima koja su igrana u Poreču, na boćalištima u Kukcima i na Gradskom kupalištu.

Pavletić je osvajanjem titule u krugovima postao i najuspješniji pojedinac ovogodišnjih kadetskih prvenstava Istre, a uz to je osvajao odličja u svih šest disciplina. Uz krugove je u ranije odigranim disciplinama već osvojio još dvije zlatne medalje, u brzinskom izbijanju i sa Samuelom Majcanom iz Vrha u parovima, također sa Majcanom je u štafetnom izbijanju osvojio srebrnu kolajnu, dok je u preciznom izbijanju i disciplini pojedinačno klasično osvojio brončane medalje.

Ostala tri naslova osvojili su Toni Mendiković iz Istre Poreč i Marko Radešić iz Vižinade u štafeti, Marin Cetina iz Orbanića u preciznom izbijanju, te Kevin Bugarin iz Rovinjsko Sela u disciplini pojedinačno klasično.

Rezultati:
Pojedinačno klasično: 1. Kevin Bugarin (Rovinjsko Selo), 2. Filip Popović (Montižana), 3. Karlo Pavletić (Istra Aluminij, Ročko Polje), 4. Samuel Majcan (Vrh).
Bližanje i izbijanje u krug: 1. Karlo Pavletić (Istra Aluminij, Ročko Polje), 2. Ivan Načinović (Labin), 3. Samuel Majcan (Vrh), 4. Martin Štihović (Lindar).

IBS

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.