Bogović i Bogovići u Magnusu

Još jedan veseli rockerski koncert održao se u diskoteci Magnus gdje je gostovao jedan od najpoznatijih hrvatskih rockera Davorin Bogović s pratećim bendom šaljivog imena Bogovići. Iako publike nije bilo onoliko koliko bi se očekivalo kada dolazi nekadašnji frontmen Prljavog kazališta kvalitetna je svirka ipak podigla prašinu s poda kluba, pa se koncert koji je dosta kasno i započeo na kraju pretvorio u odličan glazbeni doživljaj.

Bogovići i Bogovići, bend kojeg čine renomirana glazbena imena (Goran Hrepić iz Daleke obale, Tomislav Hajat iz Parnog valjka, Goran Gubić iz Psihomodo Popa i Ernest Vinković iz Drugog načina) raspalili su hitove kao što su Heroj ulice, Crno bijeli svijet, 17 ti je godina tek, Mladić u najboljim godinama, Mi plešemo i Sretno dijete što je mnoge posjetitelje povratilo u zlatno doba Prljavog kazališta.

Kao predgrupa nastupio je vrlo dobri pazinski cover bend TTRT kojem naziv potječe od taktova uvodne glazbene špice serijala o Indiana Jonesu. Iskusni glazbenu postavu čine Ivan Štrpin (vokal), Darko Hrelja (bubanj), Marijan Kukurović (bas), Ivica Vretenar-Veti (gitara) i Toni Urović (gitara).

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.