Borba za bolju Hitnu se nastavlja: Pazinu se pridružio i Labin

Peticija za dodatni tim i uspostavljanje izvanbolničkog hitnog prijema u Pazinu, koju su pokrenuli građani Pazinštine, još nije urodila plodom. Ciljevi peticije još nisu ispunjeni! Dapače, Županija se na njih oglušila, potpisavši sporazum sa Zavodom za hitnu medicinu i Istarskim domovima zdravlja, koji ne donosi ništa, veća samo šteti razvoju Hitne službe.  Lokalni političari Pazinštine konačno su se probudili iz sna, ohrabreni velikom podrškom od preko 5.000 potpisnika peticije, te su uputili zahtjev Županu da se ispune zahtjevi peticije. Hvala lijepo gospodo, dobro jutro Vam želimo!

Od početka naglašavamo da nije samo Pazin zakinut i da se borimo za dizanje kvalitete cjelokupne Hitne službe u Istri i Hrvatskoj. Iskra koja je krenula iz Pazina, sada je zapalila i Labin. Dobro jutro Labin! Hitna medicinska pomoć Labin također je po istim stručnim analizama tijekom 2009. godine, kao i Pazin, bila predviđena za dodatni Tim II. Labin ne samo da je izgubio obećavani Tim II, već je mjesecima živio u strahu od potpunog gubitka Hitne. Naime, dugo vremena su ih strašili da će biti jedini veći grad u Istri bez Hitne. Na kraju su im ipak odobrili jedan Tim I i na taj način poručili da budu evo sretni, jer su mogli izgubiti i to. HMP Labinu neophodno treba dodatni tim. Njihov teren je također velik, ima velik broj stanovnika, kojeg tijekom ljetnih mjeseci višestruko premašuje broj posjetitelja.

Internet stranici peticije za HMP Pazin, sada je priključena i HMP Labin sa svojim zahtjevom za dodatnim timom. Uskoro počinje i fizičko potpisivanje peticije na području cijele Labinštine. Borba se širi! Zajedno smo jači! Do kada nas mogu ignorirati? Do kada se moramo boriti da naše novce preusmjere u ono što mi želimo?

Građani Poreča ovih dana potpisuju peticiju PROTIV izgradnje džamije u svome kraju. Mi u Pazinu i Labinu potpisujemo peticiju ZA bolju hitnu. HMP Poreč također treba Tim II. Šššššš, Porečani još spavaju.

peticija.hitna-pazin.org

4 komentara na “Borba za bolju Hitnu se nastavlja: Pazinu se pridružio i Labin”

 1. Laky napisao:

  Građanima, građankama i gostima Poreča očito je dobro. Nije im potrebna hitna pomoć

 2. hitnoca napisao:

  Koja blamaža… više ih boli džamija nego hitna!?!

 3. hitnoca napisao:

  http://www.glasistre.hr/istra/vijest/345241
  Dobro, Porečani, jeste li vi ćoravi, blesavi, naivni, slijepi, ili što…? Pa ovi vas u zdrav mozak! Probudite se!!!

  1. Laky napisao:

   Hoće, hoće! Čim nekome bude slabo pa ispusti dušu, al vjerojatno kasno za buđenje će biti.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2020.