Božićni sajam Veseli prosinac – Poziv izlagačima

Grad Pazin i ove godine organizira Veseli prosinac, manifestaciju koja okuplja i promovira ostale božićno-novogodišnje programe koji se u Pazinu odvijaju tijekom mjeseca prosinca. U sklopu navedene manifestacije održati će se i Božićni sajam. Božićni sajam će se održati u Pazinu duž ulice 25. rujna, od 14. do 24. prosinca u trajanju od 10:00 do 15:00 sati.

Pozivamo sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe a koje imaju u svom asortimanu: božićna drvca, ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni Istarski proizvodi (med, vino, rakija…) i druge predmete opće uporabe, te zainteresirane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na otvorenom prostoru, kao i neprofitne udruge i ustanove sa područja Grada Pazina, da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu u Pazinu.
Rok za prijavu je 10.12.2018.

Tekst Javnog poziva sa uvjetima sudjelovanja: Javni poziv za sudjelovanje na Božićnom sajmu 2018.pdf

Prijavnica za izlagače: Prijavnica za izlagače – Božićni sajam 2018.pdf

Prijavnica za udruge i ustanove: Prijavnica za udruge_ustanove- Božićni sajam.docx

pazin.hr

4 komentara na “Božićni sajam Veseli prosinac – Poziv izlagačima”

 1. Anonimno napisao:

  Gdje su nestali zubi / gaće djeda božićnjaka, hvaljeni i slavljeni novi ukrasi?

 2. Anonimno napisao:

  Grad priznaje da djeluje samo za vjernike. S obzirom da gradjani grada Pazina ipak nisu svi vjernici, ocekujemo da se sajam prolongira i nazove bozicnonovogodisnji sajam, kako bi vuk bio sit a ovce na broju. Medjutim, ocito je da se tu radi samo o jednoj pasmini, pasmini ovce.

 3. Anonimno napisao:

  Gdje je taj Veseli prosinac u Pazinu ? Neki podobni imaju i radno mjesto da to doživimo mi svi pazinjani. Vidim samo naslov Veseli prosinac, a iza toga Ništa.

 4. Anonimno napisao:

  Ima li neki izvještaj kako je prošao Veseli Prosinac? Koliko je bilo izlagača, koliko je bilo posjetitelja, kakve su reakcije i komentari javnosti?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.