Božićni sajam Veseli prosinac – poziv na sudjelovanje

Grad Pazin i ove godine organizira Veseli prosinac, manifestaciju koja uz organizaciju božićnog sajma okuplja i promovira ostale božićno-novogodišnje programe koji se u Pazinu odvijaju u drugoj polovici mjeseca prosinca.

Grad Pazin poziva sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni Istarski proizvodi (med, vino, rakija…), i druge predmete opće uporabe da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu.

Pozivaju se i sve zainteresirane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti koje na otvorenom prostoru mogu ponuditi tople napitke (čaj, kuhano vino i sl.) da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu.

Sajam će se održati na štandovima u Pazinu u Ulici 25. rujna u razdoblju od 20. do 24. prosinca 2012.godine.

Sudjelovanje na Božićnom sajmu 2012. i korištenje štandova je besplatno, uz obavezu sudjelovanja svaki dan najkraće od 10:00 do 14:00 sati. Veličina štanda je cca 200cm x 100cm, sa sandukom i zaštitnom tendom.

Molimo da prijavu obavezno dostavite na definiranom obrascu prijavnice koji je objavljen na webu Grada Pazina www.pazin.hr. Prijave se zaprimaju do 03. prosinca 2012. godine:
– na e-mail adresu: [email protected] i/li [email protected]
– ili na adresu: Grad Pazin, Ured Grada; Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, 52 000 Pazin (pisane prijave trebaju stići do 03. prosinca 2012. godine u 15 sati)

Za dodatne informacije možete nam se obratiti telefonom na broj: 052/635 091 (radim danom od 8 do 15 sati).

pazin.hr

6 komentara na “Božićni sajam Veseli prosinac – poziv na sudjelovanje”

 1. Anonimno napisao:

  Za kega bi bi taj b.sajam u vremenu od 10 do 14 sati? Ča ne bi bilo bolje u popdne večernjim satima kad mi koji delamo moremo isto ča pogledat ili kupit. To je dobronamjerna kritika.

 2. sust napisao:

  Piše da je obavezno 10-14. A valjda će ostajat duže, jer njima je interesu.

 3. Marica napisao:

  Razmišljanje nije loše. Izgleda mi da je pitanje čijem radnom vremenu se treba prilagoditi sajam. Za najveću smislenost, bilo bi idealno da je to negdje od oko podne do noći (17-18h). E sad, da li je to ostvarivo, dijelom i zbog hladnoće…

 4. kuki napisao:

  slažem se sa anonymusom… 10-14 će samo penzići moć pogledat… 14-19 bila bi bolja opcija…

 5. kuki napisao:

  i bilo bi super kad bi bi koji štand s kuhanin vino da se dobije ugođaj, a ne samo štupidece da se prodaju… i po mogućnosti da je takav štand s pristojnin cijenama

 6. Anonimno napisao:

  Bravo Kuki. Upravo tako, s pristojnim cijenama pa će onda moguće ča i zaradit.
  Kuhano vino, svakako.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.