Božićno – novogodišnji programi gradskih udruga

Spomen domPazinske udruge i ove godine organiziraju prigodne božićno-novogodišnje programe koje poklanjaju svojim sugrađanima.
Folklorno društvo Pazin 15. prosinca organizira nastup u velikoj dvorani Spomen doma.
Pazinsko folklorno društvo ove će godine ugostiti KUD “Petar Zrinski” iz Vrbovca i vokalnu skupinu “Rožice” Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile iz Pazina, koji će dodatno obogatiti program koji započinje u 19,00 sati. Pročitajte ostatak u nastavku članka.
Limena glazba Pazin priređuje koncert 21. prosinca, također u velikoj dvorani Spomen doma. Već tradicionalno, Limena glazba obogaćuje koncert gostujućim izvođačima a ove će godine to biti dvije Istarske klape: ženska klapa “Koral” iz Gologorice i muška klapa “Sv. Petar u Šumi”. Koncert započinje u 20,00 sati.

Društvo “Naša djeca” Pazin i ove godine priređuje bogat program “prosinačkih svečanosti” namijenjen našim najmlađim sugrađanima. Uz kazališne i kino predstave te radionice koje Društvo priprema za djecu, zasigurno najljepši događaj bit će dolazak Djada Mraza.
Djed Mraz u Pazin dolazi 19. prosinca a darove prvo nosi djeci Dječjeg vrtića a u popodnevnim satima i svoj ostaloj djeci.

Grad Pazin

© iPazin.net portal 2001. - 2024.