Brod udario u Golden Gate Bridge, nafta iscurila u zaljev

Naftna mrljaTisuće mrtvih ptica prekrivenih naftom su najuočljivije žrtve velike ekološke katastrofe koja se dogodila rano jutros po našem vremenu u San Franciscu. Oko 220 tisuća litara nafte iscurilo je sa Južnokorejskog tankera nakon što je ovaj udario u jedan od potpornih stupova najpoznatijeg mosta na Zapadnoj obali.

Potporni stup most nije značajnije oštećen ali zato teretni brod je. Nafta koja ističe iz broda brzo se proširila zaljevom i predstavlja veliku prijetnju za životinjski i biljni ekosustav šireg područja. Naftna mrlja se već proširila u krugo od 25 kilometra.

Cijeli je zaljev ovih dana obavijen maglom pa je to najvjerovatnije razlog zbog kojeg je brod udario u stup.

2 komentara na “Brod udario u Golden Gate Bridge, nafta iscurila u zaljev”

 1. Anonimno napisao:

  Vi ste pukli skroz… :-) Morete vi objasnit koja je misija ovega novega portala? Ovo više ni nezavisni, a kamoli gradski portal. Još samo fale sponzorirane vijesti.

  Pa gledajte si sami koje su najčitanije vijesti! Moren kapit da se širite od Pazina na Istru i to bi bilo za pohvalu i očekivat, ali da PAZINSKI GRADSKI PORTAL piše kako je tamo neki brod trupija u most u San Francisku… Mislin, stvarno… :-))))))))))))))))))))

 2. aravnic napisao:

  Misija je to da građani aktivno uključe u stvaranje portala a dok to ne počnu do onda će bit i ovakvih vijesti nevezanih uz pazin…
  A zašto ne sponzorirane vijesti? Nas ionako niki ne plaća za ovo…
  Uostalom vijesti iz svijeta prenose i drugi gradski portali…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.