Brojne izložbe za Dan grada

U povodu Dana grada Pazina danas će u Likovnoj galeriji u 19 sati biti otvorena izložba nazvana »Kontrasti«, na kojoj će biti predstavljeno dvadesetak fotografija s nedavno održanog natječaja.
Uslijedit će otvorenje izložbe Elvisa Bertona pod nazivom »Dekada« u Muzeju grada Pazina. Dvjema će izložbama u 11 sati na Trgu slobode prethoditi izložba unikatnih magneta Gradske knjižnice. Ista ustanova će u srijedu u 18 sati na Trgu slobode održati promociju pjesme »Šu dojdi u Pazin«, čiji su autori polaznici kreativnih radionica. Izložba »Kamenje – posloženo kao valovi« dječje skupine Zujalice iz pazinskog vrtića bit će otvorena u četvrtak u 18 sati u Kaštelu.
Usto, Dan grada bio je povod da se u gradske izloge postave likovni radovi mališana iz Dječjeg vrtića »Olga Ban«.

Anđelo Dagostin
Glasistre.hr

2 komentara na “Brojne izložbe za Dan grada”

 1. busola napisao:

  Mudar si. :)
  Isto tako, na taj dan, prijavljen je patent za radio, okončana je Noć dugih noževa smrću Ernsta Röhma, počeli su Krimski ratovi, patentirana funkcionalna kompaktna gas maska, a također je patentirana i prva parna lokomotiva.
  Jedan podatak koji vjerojatno nikoga neće zanimati, a zato ću ga i navesti, jest da je na taj isti sporni datum Jules Joseph d’Anethan imenovan desetim premijerom Belgije.
  Sve to i puno drugih podataka može se naći na (Google is your friend):
  http://justfuckinggoogleit.com/. :)
  A unese li se taj isti pojam 2. lipnja u Google, dobije se:
  http://en.wikipedia.org/wiki/July_2
  :-)

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.