Bubić vs. Krulčić – download link na snimku sučeljavanja

Bubić vs. KrulčićDanas su se na frekvencijama pazinskog Radija 052 sučelili pazinski kandidati za Gradonačelnika, gospodin Ivan Bubić i gospodin Renato Krulčić. U međusobnom sučeljavanju obojica su se kandidata najviše osvrtali na postojeće gospodarsko stanje Grada Pazina, ali i na nabrajanje vlastitih zasluga za određene uspjehe.

iPazin portal donosi vam snimku sučeljavanja u dva dijela.

DOWNLOAD 1.DIO

DOWNLOAD 2.DIO

35 komentara na “Bubić vs. Krulčić – download link na snimku sučeljavanja”

 1. pazink napisao:

  Rukavice su ostale bijele, krv se nazire, smrdi i rumeni ali poraženih nema, a kad će, zna se..
  Tko traži promjene i zašto,?Koalicije se više i ne spominju, samo dobrota i magla, ona znana Pazinska, duga teška i učmala. Kada će konačno na vidijelo da su penzioneri okrenuli leđa učmaloj koaliciji? Kada će se priznati napokon da su i Nesvrstani za promjene? Mijenjali bi sve pa i sebe, ali dalje od blistave budućnosti sa HDZ i Bubićem ne mogu. Krasno!
  Gradili bi dvorane po parkiralištima jer ne znaju ni od starice njivu kupiti. Valjda bi sređivali kulturu tako kako su izgubili zastavu kapetana Lazarića! Mašala, gdje je sada nagradno je pitanje za učitelja Općenarodneodbraneidruštvenesamozaštite!!!
  Sportašice svjetskog ranga utekoše u Sveti Petar koji je daleko u Šumi, valjda su brže od nogometaša koji pak vrijede milion na godinu. Ići će one na svoje svjetsko prvenstvo pa makar na stadionu sveudilj sadili tartufe. Tražimo promjene, temeljitu reviziju gradskih investicijskih ugovora. FINIn meštre imate li muški organ za tako što???

  1. Munjen napisao:

   ma si munjen…ma ke veze ima sve to skupa ča si nasra?

  2. pazinusrcu napisao:

   ..krv se nazire… možda bi mogao to poslati na Istrakon…dobar ti je ovo uvod..
   kako se koalicije ne spominju, kada kaže Renato da je onaj prostor u Spomen domu za stare plod ili tako nešto suradnje s koalicijom – eko, vidiš da koalicije ima u govoru..na početku je predstavio svoje zamjenike…
   Bubić ima sindrom naknadne pameti – sad oni znaju ča bi napravili na mjestu dvorane…
   nezavisno nisu uopće spomenuti – pa oni su nezavisni, a ne HDZ i IDS – zato i jesu nezavisni…
   Sportašice šle u Sveti Petar – ča je bunika u điru? investicijaki ugovori – a ča dela revizija, nego to?

   1. pazinuurcu napisao:

    ma otkud će štolde za dvoranu imat IDS??? I za dom za starije i novu autobusnu koju obećavaju u svom “programu” (kako ih ni stran već 16 let na vlasti nisu niš napravili s ton autobusnon, stalo obećavaju svake izbore isto!). IDS ni nabavi niš šoldi ni od države ni od evrope ni od županije koja je njihova. sramota!!!

    1. pazinusrcu napisao:

     pa za dvoranu su spremili infrastrukturu. sve je isplanirano – doć će i šoldi

     1. pazinuurcu napisao:

      doć će 40 milijuna kuna, a proračun je 50??? otkud??

     2. octopussy napisao:

      naravno,dvorana se financira iz jednogodišnjeg proračuna,otprilike kao i kupnja auta svakog od nas- u gotovini. Jel?

     3. pazinuurcu napisao:

      tako da, krediti dok ne umremo, a pole neka nan dica zahvale ča smo in pustili dug u oporuci.

     4. octopussy napisao:

      to možeš reći i za kupnju auta ili stana na kredit.ne vjerujem da je ikoga pri kupnji auta ili stana išta zaboljelo zbog toga što bi obitelji-djeci mogao ostaviti.
      kao da kažeš da se ozbiljniji projekti trebaju financirati gotovinski, iz tekućeg proračuna, makar udruge, ustanove u gradu i drugi na proračunu ostali bez sredstava. totalni nonsens za imalo obrazovanu osobu.
      prozaična i neuvjerljiva patetika. eko facolić. beri šparoge.

      plaćeni janjičari u pohodu na iPazin.net…. platite pelješki most gotovinom iz proračuna, a možete dati i mirovine i plaće bez re-re-re-zaduživanja…

 2. pepitto napisao:

  Danas san vide da mi posoš isteka ,zajno u ponedeljak ga gren produžit.

  1. komuna napisao:

   Nemoj Slovenci će nas pustit u Evropu

 3. axl napisao:

  Bubić je bio konkretniji !

 4. Munjen napisao:

  da, krulčić njie baš objasno što se radilo ovih 16 godina…

  1. tin napisao:

   On ni nezna ča se je delalo zadnjih 16 let,on je sjedi u politici samo da mešetari ,urbanizira,kupuje, preprodaje itd sve sa vašim šoldima.

  2. komuna napisao:

   Ča ni? Je!
   Sve samo ne ono za ča se školova! Forši mu je falilo peljat feratu od sto judi, njh 10.000 je valja lagje, anci bi platili karat puno više, a uz to uči se mladac u hodu! Politika je kurba, ma da baš da se vadi u hodu? Neeznan, u moje doba ni. Mi smo šempijasti hodili u Zagreb na političke nauke, kuli ki i Ekonomiju, pametni oba dva skupa; a sada tečaj u hodu…Ki mu je tako dobar učitelj? Struktura? Ma lipo…Majko mila dobro da mu ni hitilo bit bit Ginekolog…

 5. don_kojot napisao:

  meni stvarno ni jasno ki toliko klika na krulčića!? apsolutno niki s kin san priča nisu rekli da će glasat za njega ni za ids koji je pazinu napravi toliko štete. Izgleda da si sami klikaju

  1. p napisao:

   pa normalno da si sam klika..gledaj tek po facebooku kako gnjavi ekipu za prijateljstvo..bar se tako govori po gradu :)

   1. octopussy napisao:

    “govori se po gradu”, e – TO ja zovem argumentom! :p :)
    govori se po gradu da si izašo iz kozerve što ne znači da si Eva. :)

    1. p napisao:

     reklo mi je već xy ljudi. evo dovoljno :D

 6. mipi napisao:

  ma krulčić je sasvim ok tip, nemojte ga toliko špotat!
  ima samo jednu manu-ni ni najmanje sposoban bit nešto na vlasti, a najmanje gradonačelnik!

  1. gradjanin napisao:

   Heh najbolje da tebe stavimo za gradonačelnika…

 7. stihrana napisao:

  Poštovani, umjesto da se natjeravamo tko je od ove dvojice kandidata gori , što je prilično zahtjevan posao;predlažem da glasanje za gradonačelnika preskočimo.Svoj glas nezavisnima za vijeće i onda gradonačelnik “vlada” s 15% glasova od ukupnog broja glasača.Jedino tako ga je i posredno koliko-toliko moguće nadzirati.Što više građana u vijeću,to manje korupcije i stvaranja političko-gospodarskih elita u gradu.Ako sad uleti neki pravobranitelj i počne tvrditi da ona ne postoji suzdržat ću se komentara i rikavati pred tastaturom.

  1. student napisao:

   Pa nezavisni podržavaju HDZ-ovog kandidata. Imaš pravo sada su nezavisni samo gospodarska elita a ako dođu na vlast će bit političko-gospodarska elita, ne razumjem kako će nama običnima to pomoći?

   1. ekonomist napisao:

    ne moraš se bojat gospodarske elite, nema toga na ovim listima,. nemaš zapravo ni političara, jer političari bi puno više dali i uzeli, to je najveća tragedija pazinskih izbora :-)

   2. nezavisni napisao:

    Da nisi pobrka lončiće?Pobjeda nezavisne gradske liste značit će da je Pazin u vijeću dobio građansku većinu kao prvi grad u RH.Nezavisna lista je skup ljudi iza kojih se ne skriva nikakva stranka a još manje špekulativni kapital.Ne traži dlaku u jajetu i potpiši se drugi put kao IDS-ovac a ne student.Ne blefiraj.Kad si ti studirao mogućnosti da se vratiš u Pazin nakon studija bile su sto puta bolje.Pripadaš političkoj ideji koja je imala smisla u 90-tima kad je trebalo pokazat zube HDZ-ovom režimu.Sad ste postali jednaki i vrijeme je da vas se makne s vlasti i onemogući daljnje propadanje grada u kojem je samo pojedincima ugodno mjesto za život.Pogotovo onima koji se nadaju plaći od 14.000 kn.

    1. Pjero napisao:

     Joj dotakli ste se studiranja i gledam na vašem webu vaše profile i nemoren verovat! Uljepšali ste mi dan!

     1. politehniko napisao:

      Kad dođu na vlast ćemo in ben svima platit “polit-tehnički” studij u Buzetu, dat ćemo im službene veture do tamo, da ne troše svoje, forši anke profesorima i dekanu platimo koji izlet, samo da ča brže pasaju. Pa će bit i mladi i obrazovani. To se tako dela, ča ne?

     2. komuna napisao:

      Sorry,
      je da politehnika u Buzetu ni ka ona na Atenskoj akropoli. Ma nijanci studenti nisu Aleksandar Veliki, Aristotel ili Pitagora. Ovi imaju auto-školu finjenu pa im ovaj noćni fakultet dojde ka magisterij, ča magisterij doktorat. Sve ko si i kupe kakov ispit ča zato? Ča oni to u svom delu moru pofat tega zasrat? 10.000 Pazinjani i još toliko susedi! Neš ti frke i panike, ka da do sad nisu nikad…
      Nota bene: ja mislin da je to u redu; ko su nan Buzećani poslali gradotvorca lipo je da i mi njima nešto šporkamo; magari simbolično, bez kativerje.
      Uza sve ja iman feeling da bi poveron profesoru tih noćnih lumena tribalo tornat šest posto, anci dodat četiri, dat mu kuvertu i da na sve to još dodat beneficirani staž. Je da je sam prista delat noćnu šihtu, ka da ga je malo sran pokaževat skin je, ma je najeba ka Šahtjor! Ako se Pazinjani smejiju na to ča čuju, kakovih li se tek on nasluša? Para mi se da nebi bilo malo poslat kakovu Karolinu u Rijeku Golobu, da ih u Piguente drži četiri-pet Olimpijada, samo da se Pazin malo refa.

    2. student napisao:

     Nisam studirao nego još uvjek studiram, nisam ids-ovac niti pripadam nekoj drugoj političkoj opciji,običan sam građanin koji se brine za svoju budućnost, a za ostalo što si napisao (ko stoji iza vas, stranka, kapital i ostalo) to najbolje znaš i sam… ;) Bdw 90-ih sam bio dijete i nemam političkih ideja iz tog vremena. Svatko ko se bavi politikom, a tu spadaju i nezavisni, ima u tome i svoje privatne interese ko kaže da nema taj laže.

     1. komuna napisao:

      Bravo moj,
      a na kom si to fakultetu naučio da politika ne bi trebala imati veze sa stjecanjem novca? Uopće sa poverćanjem standarda familije. Sivi Kardelj je prizna još dok je dela samoupravljanje da je bolji standard jedini cilj svakog građana. Tu je uvrstio i Nesvrstane koji su nam ponekad nešto i poklonili ali smo ipak na kraju sve pošteno platili. Pa što ako si tada bio dijete, tata i mama ti nisu bili i još ih memorija lijepo služi: pitaj!!! Pitaj koliko su platili tvoju školarinu! Možda se i sijete koliko su platili svoju… Ništa.
      Neka li stoji iza tebe i Struktura, i roditelji, i Titova stipendija, i braniteljski fond, meni nije važno: Samo pošteno studiraj, izuči nešto što voliš i vrati se u Pazin. Nađi privatni interes i učlani se u neku Partiju, ili nemoj; samo ostani pošten. Ne muti i ne muljaj. Zaradi i pusti sve oko sebe da ti kažu što misle o tvom radu.

     2. student napisao:

      Pa svi se sad kunu da će radit besplatno i za opće dobro ali moram priznat da mi se ovaj komentar sviđa, kad bi tako mislili i ovi koji se sad bore za vlast, mislim na dio “ostani pošten, ne muti i ne muljaj i pusti sve oko sebe da ti kažu što misle o tvom radu” gdje bi nam bio kraj…

     3. komuna napisao:

      Glej moj student i ja se borin za vlast. Kako? Lipo, ja volim da su na vlasti školovani i iskusni. Nisan reka mladi ili “mladi” od 40 banki! Reka san najbolji koje imamo. Ti si taj, samo tri treba školu finit i pomalo bez Strukture ili Partite dobit 10.000 i više mijari ljudi pod sebe. Pomalo. Kapiš me? Ti nisi iz onog doba kada sek gledalo u visinu kukuruza nisi ni od onih ki čuvaju kestenje. Ti si onaj koji će znat da je sve samo Ekonomija. Sada se to reče Gospodarstvo.
      nism ni mislio da bi trebao raditi za ništa. Suprotno želim da stekneš veliku lovu kroz plaću Tvoje je doba kada nas i ovaj grad treba posložiti u Evropi. Ne gledaj u Strukturu i njegove štrace. Ne, napiši svoj plan i dodaj mu ekonomsku isplativost pa da ti ovi koji sada vladaju nađu lovu.. Ako ne znaš kome ga pokazati, nađi me i šapni: Pazinska Komuna a ja ću tebi: Čist zrak.To te molim, jer i ja želim imati penziju i pametno sređenu starost u Domu u Pazinu. Želim umrijeti tu gdje sam se i rodio!!! A ti???

 8. octopussy napisao:

  Možeš i bez pravobranitelja. :)

 9. pepitto napisao:

  Za jenega ne moren a za drugega neću, a joh je meni.Ča niki ni bi kapac skupit 100 potpisa pa da iman ča birat.Za druge izbore ću poć skupljat potpise za Jojeta i unapred se kladin da ću ih skupit.Jojo mi je slučajno pa na pamet i niki da to ne shvati kao ponižavanje Jojeta .

 10. komuna napisao:

  bu

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.