Budite dio milenijske fotografije i osvojite ulaznicu za Internacionalni sajam pršuta u Tinjanu

Povodom jubilarnog, 10. Internacionalnog sajma pršuta u Tinjanu će se snimiti milenijska fotografija, a za snimanje će biti zadužen poznati fotograf Šime Strikoman. Tinjanu će to biti prva takva fotografija, a Strikoman je svojim objektivom snimio na stotine njih.

Na fotografiji će biti snimljeno čak 410 osoba, a slikanje milenijske fotografije održati će se drugog dana sajma, u nedjelju, 16. listopada na glavnom trgu u Tinjanu u 12 sati.

– Želite li i vi biti dio milenijske fotografije, kojom će biti obilježena deseta obljetnica ISAP-a, prijavite se na email [email protected] , pozivaju organizatori.

Naglašavaju da svi koji sudjeluju moraju doći na mjesto slikanja najkasnije u 11 sati radi podijele majica i dobivanja uputa kako sudjelovati u fotografiji.

Na fotografiji mogu sudjelovati svi zainteresirani, te se po prijavi može prijaviti više osoba, ali je potrebno navesti ime i prezime osoba za koje se prijavljuje.

Važno je napomenuti da svi sudionici milenijske fotografije dobivaju kao poklon majicu i ulaznicu za Internacionalni sajam pršuta ISAP 2016. Tinjan, te da sa sobom moraju obavezno donijeti kupon koji šaljemo u privitku potvrde o sudjelovanju, kao i osobnu iskaznicu.

ipress.rtl.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.