Bulić i publika u Žminju – ljubav na prvi pogled

mate_bulic_zminj_2013U žminjskoj Areni, koja je na listi događanja u Istri i šire već postala prepoznatljiva, sinoć je nastupio pjevač Mate Bulić. Njegov koncert započeo je odmah po završetku nogometne utakmice između Hrvatske i Srbije čije je praćenje na velikom video zidu bilo organizirano također u Areni.

– Znam da ste došli zbog mene, ali i zbog onoga što se ovdje gledalo pred pola sata. Pobijedili smo!, rekao je na početku svog nastupa Mate Bulić, pozvavši publiku da koncertom zajedno proslave veliku pobjedu.

Bulić, kojega nazivaju i Kraljem dijaspore, je istaknuo kako prvi put nastupa u Žminju, a kemija između publike i njega proradila je odmah i bila je to ljubav na prvi pogled. Koncert je započeo slavljeničkom “Croatio, iz duše te ljubim”, a potom je nastavio sa svojim poznatim skladbama. Neizostavna je bila dakako nadaleko poznata “Gori borovina” s istoimenog albuma izdanog 2003. godine, a koncert je bio satkan od svih njegovih hitova kojima se proslavio.

Nakon koncerta Bulića uslijedio je nastup benda The Night Express.

Novo događanje u žminjskoj Areni očekuje se za Uskrs, 31. ožujka, kada nastupa Matko Jelević, 5. travnja u žminjskoj su Areni ponovno The Night Express, a 6. travnja nastupa Dražen Zečić, koji je koncem protekle godine u dupke ispunjenoj Areni tri sata zabavljao publiku.

Od glazbenog promotora Veseljka Buića, koji je zajedno s Općinom Žminj organizator svih događanja, saznajemo da je u pripremi još mnoštvo iznenađenja do konca travnja.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.