Bush je Hitler 21. stoljeća

Vedrana RudanUgledna hrvatska spisateljica Vedrana Rudan je prilikom gostovanja izvela sebi svojstven hepening gostujući u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.

Na samom početku emisije je došla u crnini, lica prekrivenog koprenom i jecajući zbog toga “što je umro predsjednik Mesić“. Na pitanje voditelja kako zna da je predsjednik mrtav, kolumnistica Nacionala je izjavila da to mora biti tako jer Mesića nije bilo jučer prilikom Bushovog govora na Markovom trgu.

Dodatni razlog za jecanje je bilo citiranje Bushovih riječi da “Hrvate ne smije nitko da bije”, na temelju čega je zaključila da će Hrvati proći “kao Srbi na Kosovu”.

Nakon toga je slijedio cijeli niz sarkastičnih opaski na račun Busha (“naoružan i opasan”, “za Hrvatsku isto što i Korade za Zagorje”, “Hitler 21. stoljeća”), Sanadera (“vješa se Bushu oko vrata”) i Hrvatske koje po njenom mišljenju više nema jer su sve pokupovali stranci, čija će mladost ginuti po Iraku i Afganistanu, a čije kćeri će biti “kurve”.

Sličnim je epitetom “počastila” i Vesnu Pusić kojoj se nekad divila, jer je shvatila da je ona najobičnija “manipulatorica”.

Za Milana Bandića je imala daleko ljepše riječi rekavši kako je postigao uspjeh kao “seljačić iz vukoj….ne koji je došao na čelo velegrada”.

Osim što je govorila o promociji svoje knjige u Moskvi, Vedrana Rudan je ponovila svoje stavove o Miroslavu Krleži kao ženomrscu.

[youtube rXwU2PneLqk]

[youtube PLa91UjEM3k]

[youtube WAoZTh0oJu4]

[youtube m77UdH3zrnA]

[youtube Ofnzvkh_-H4]

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.