Buzećan, Pazinjani i Labinjani osvojili naslove u Kupu Istre i Kvarnera

BiciklizamU organizaciji Brdsko-biciklističkog kluba Istra Bike iz Labina, u nedjelju je održan “5. Labinjonski trek marathon”. Utrka koja se bodovala za Kup Istre i Kvarnera okupila je nešto više od 120 natjecatelja iz Slovenije, Iitalije, Njemačke i Hrvatske. Ni loše vrijeme nije pokolebalo natjecatelje pa su gotovo svi stigli do cilja. Vozilo se na stazi dugoj 45 kilometara od Restorana Dubrova sa ciljem na Fortici. Rekreativci, kadeti i početnici vozili su 30 kilometara.

Pobjedu u ukupnom poretku odnio je Đani Simičić (BGK Tuškanac) koji je slavio ispred dvojice Slovenaca. Robert Kordež zauzeo je drugo, a njegov klupski kolega treće mjesto u ukupnom poretku i najjačoj klasi “Elite”. Robreto Zahtila (BBK Istra Bike) je sa osvojenim šestim mjestom uspio doći do ukupne pobjede u Kupu Istre i Kvarnera. Marin Prodan (BK Buzet) je sa petim mjestom u jučerašnjoj utrci završio na drugom mjestu u Kupu Istre i Kvarnera.

U kategoriji do 23 godine slavio je Luka Grubić (Brisot Cardin Bibanese), dok je Sanjin Sirotić (BK Buzet) sa trećim mjestom u jučerašnjoj utrci osvojio Kup Istre i Kvarnera u klasi do 23 godine.

U ženskoj konkurenciji su dominirale članice biciklističkog kluba MTB Istra-Pazin. Pobjedu je odnijela Iva Božac ispred Antonele Frenčić i Tihane Ujčić. Antonela i Tihana su pred zadnju utrku bile bodovno poravnate, pa je Kup otišao u ruke Antoneli.

Robi Šujević (BBK IstraBIKE) potvrdio je dominaciju u kategoriji juniora. Robi je slavio u sve tri utrka Kupa Istre i Kvarnera. Drugo mjesto zauzeo je njegov klupski kolega Mario Radović, dok je treće mjesto pripalo Petru Vukoviću (BK Buzet) koji je drugoplasirani u poretku Kupa.

Slovenac Peter Vesel pobjednik je u klasi veterana, što mu je donijelo i pobjedu u Kupu. Najbolji istarski predstavnik bio je Goran Ivančić (BK MTB Istra) koji je utrku završio na 5. mjestu. Njegov klupski kolega Veljko Brajković je najbolji istarski veteran u poretku kupa (2. mjesto).

Klaudio Medica je slavio u klasi rekreativaca, a pobjedu u Kupu je odnio Simon Krizmanić iz Kanfanara.

Buzećan Saša Vidović bio je najbrži u klasi sport što mu je donijelo treće mjesto u poretku Kupa. Željko Ujčić (BK MTB Istra-Pazin) je jučerašnjim drugim mjestom došao do pobjede u Kupu.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.