Buzećani i Pazinjani najbrži na Kupu Hrvatske u kronometar vožnji

Buzećani i Pazinjani najbrži na Kupu Hrvatske u kronometar vožnji U nedjelju je u sklopu “2. Motorshow-a Poreč” na gradskom parkiralištu nedaleko od porečke dvorane Žatika održana kronometar utrka koja se bodovala za Kup Hrvatske i Prvenstvo regije zapad. Na utrci kojoj je cijeli dan prijetila kiša okupilo se pedesetak vozača iz 8 klubova. Na kružnoj stazi duljine 1250 metara brojni natjecatelji pokazali su svoje umijeće vožnje. Natjecanje pod nazivom “Nagrada Poreča 2010.”, uspješno je organizirao je AK “Skok Racing” iz Brtonigle uz potporu Grada Poreča i Turističke zajednice grada Poreča.

Pobjedu u ukupnom poretku je odnio Dejan Kopajtić (AK Ri autosport). Drugo i treće mjesto zauzeli su vozači buzetskog Autosporta Zoran Vidmar i Manuel Kodelja. Dodajmo tome da su u prvi pet završila još dvojica njihovih momčadskih kolega Marin Nežić i Bojan Krota.

Nino Andrejević (AK Buzet Autosport) ponovo je bio najbrži među juniorima (7. ukupno). Drugo mjesto zauzeo je Pazinjan Albert Ivančić (AK Istra Racing Team), dok je treće mjesto pripalo Matteu Štokoviću (AK Buzet Autosport).

Alan Prodan (AK Buzet Autosport) bio je najbrži u klasi 1, dok je Sandi Jugovac (AK Istra Racing Team) odnio pobjedu u klasi 2. Doriano Milanović (Sandi Jugovac HR AK Istra Racing Team) bio je najbrži u klasi 3. U klasi 4 dominirali su buzetski vozači, a pobjedu je za treptaj oka odnio Marin Nežić. Bojan Krota zakasnio je samo desetinku, a Nino Andrejević 1,75 sekundi. U najbrojnijoj klasi 5 najbrži trojac bili su vozači koji su ujedno slavili u ukupnom poretku.

Iva Peruško (AK Pula-Rovinj) je bila jedina vozačica na utrci i zauzela je 16. mjesto u ukupnom poretku.

Auto klub Buzet Autosport odnio je pobjedu u momčadskoj konkurenciji sa istim brojem bodova kao i Auto klub Istra Rcing Team iz Pazina. Trećeplasirani klub bili su organizatori iz Brtonigle – AK Skok Racing.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.