Čak tri plesne izvedbe iz programa najperspektivnijih nadolazećih koreografa u okviru mreže Aerowaves na ovogodišnjem festivalu

Novo izdanje Festivala plesa i neverbalnog kazališta održat će se po osamnaesti put, od 20. do 23. srpnja, u pitoresknom gradiću Svetvinčenat u Istri. Ovogodišnji program uključuje deset plesnih izvedbi, od čega čak četiri pristižu iz europske plesne platforme Aerowaves. Riječ je o mreži plesnih stručnjaka  iz više od trideset europskih zemalja koji već više od 20 godina intenzivno rade selekciju i promociju najkvalitetnijih mladih koreografa iz Europe.

Program TWENTY 17 u okviru Aerowvesa uključuje 20 najperspektivnijih nadolazećih koreografa i plesnih skupina u Europi; Festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat ove godine ugostit će čak tri projekta iz spomenutog programa, a prema odabiru glumca i redatelja Edvina Liverića, predstavnika Hrvatske za Aerowaves.

Detaljnije informacije o predstava u sklopu mreže Aerowaves pronađite u priloženom priopćenju, a fotke iz predstava OVDJE.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.