Centar za mlade Alarm održao informativni dan za buduće brucoše

U petak, 27. svibnja 2016. godine Centar za mlade Alarm iz Pazina organizirao je info dan za sve buduće brucoše. U 19,00h u prostorima Društva Naša djeca u Pazinu tako su se našli sadašnji studenti medicine, prava, farmacije, kemije, informatike, logopedije, učiteljskog studija, te studija za rani i predškolski odgoj i obrazovanje iz Rijeke, Zagreba i Splita i maturanti koji su htjeli saznati više informacija o tome što i kako nakon upisa fakulteta.

Kako i sami studenti kažu, prvih mjesec dana studentskog života u novoj sredini zna biti podosta zbunjujuće, pogotovo kada ne znaš nikog tko bi ti pomogao u snalaženju. Upravo iz tog razloga, članovi Centra za mlade Alarm odlučili su pomoći budućim brucošima i objasniti im kako funkcionira studentski život, te se dotaknuli područja usko povezanih sa studiranjem-akademskih pojmova koji se često koriste, studentskih popusta, ali i bitnih stavki koje se vežu uz pronalazak stana (lokacija, cijena najma, režija i sl.).

Ovim putem, članovi Alarma zahvaljuju se svim studentima koji su podijelili svoja iskustva i dali savjete vezane uz studentski život, ali i maturantima koji su se odazvali ovom događaju i kojima želimo puno sreće s maturom te s upisima na željene fakultete.

Alarm / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.