Na cestama Grada Pazina proglašeni zimski uvjeti

Obavještavaju se sudionici u prometu da su zbog snijega koji u središnjoj Istri neprekidno pada danas od 14 sati, na cestama na području Grada Pazina proglašeni zimski uvjeti koji ostaju na snazi do opoziva. Zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, kao i za kamione iznad 7,5 t,  dok ostali sudionici u prometu moraju imati zimsku opremu. Skreće se pozornost da se na ceste ne izlazi ako nije potrebno, dok se vozače koji se zateknu u prometu moli da vožnju prilagode uvjetima na cesti uz pojačan oprez.

Na cestama na izlasku iz Pazina u predvečer je bilo zastoja zbog vozila koja su se zatekla u prometu bez zimske opreme. Sve su zimske službe na terenu te kontinuirano čiste i posipavaju ceste. Prestanak oborina i smirivanje vremena očekuje tijekom noći, kada bi se stanje na cestama trebalo normalizirati.

Grad Pazin, UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo

2 komentara na “Na cestama Grada Pazina proglašeni zimski uvjeti”

  1. Muntriljska napisao:

    Učera, 14.02. oko 16 sati su se komunalci konačno odlučili doć sa onom malom ralicom bobcat u Muntriljsku ulicu na parkiralište između zgrada (sprid Konzuma). Svaka čast!! Potlje ki je zaledilo 13. ujutro pa nanovo 14. ujutro naravno da nisu uspjeli skinut slojčinu sniga i leda. Da li su zato posipali sol ili batudu? Pa naravno da nisu!…će sunce rješit, ki ta dan..samo da zatepli…uostalom ljudi bi tribalo da kupe lopate i to odrade sami. Kako će Usluga naplaćivat parkiranje za stanare ako si oni ne učiste snig i led? Majko mila…

  2. Ledolomac napisao:

    Punih 5 dana nakon proglašenja zimskih uvjeta u gradu Pazinu je kod Tržnice u ulici J. Šurana jedna žena grdo pala na ledom prekrivenoj – neočišćenoj pješačkoj zoni. Vozilo Hitne službe ju je otpeljalo. Prometnica za vozila ispred Tržnice je očišćena od leda, ali pješačka zona nije. I tako dan za danom, 5 dana. Unesrećena žena ima neka prava potraživati i dobiti odštetu Komunalci su odgovorni što do tada nisu očistili taj prostor. Ili je sunce odgovorno što nije otopilo tu zaleđenu površinu ?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.