Četverogodišnji bubnjar Lenny iz Žminja

Lenny DamijanićČetverogodišnji bubnjar Lenny oduševio je žiri Supertalenta. Lenny je osjetio ritam dok je još bio u maminom trbuhu na koncertu Discipline Kitschme. Prvi put je sjeo za bubnjeve kad je imao samo godinu dana i sedam mjeseci – otkrio je tata Dejan.
– Zvijezda je rođena, bio je komentar oduševljenog i iznenađenog Dubravka Merlića nakon što je četverogodišnji mali roker iz Žminja, Lenny Damijanić, uz pratnju tate Dejana na gitari, pokazao svoje umijeće na bubnjevima.

Tata Dejan svira posljednjih 10 godina u bendu Net Express a po zanimanju je poštar. Mama radi kao voditeljica welnessa. Poželjela je da joj sin bude glazbenik na jednom rock koncertu, a želja joj se ispunila i brže ne nego se nadala. Baka je profesorica glazbene kulture, a Lenny kod bake i djeda svakodnevno vježba. Trenutno je opčinjen Michaelom Jacksonom. Lenny je do sada pogledao 20 koncerata na DVD-u, no roditelji ga često i vode na koncerte od kojih on posebno voli one na moto-susretima.

– Slušam AC/DC i Iron Maden, a kad narastem bit ću Michael Jackson – obavijestio je članove žirija maleni Lenny koji je potpuno raspametio publiku Supertalenta u Rijeci, donosi Dnevnik.hr

[youtube paSHdAzPV4g]

barkun.hr

2 komentara na “Četverogodišnji bubnjar Lenny iz Žminja”

  1. ivana napisao:

    prejakiii!!!:):):):):)

  2. xyz napisao:

    mali je super! Pravi mali genijalac!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.