Četvrta akustična večer: Sara Renar & Surka Beatbox

U novoj akustičnoj večeri Pro Musica očekuje nas nešto drukčije od proteklih večeri. Naime u petak 15. veljače u Epolonu nas očekuju ne jedna već dvije glazbene poslastice – Sara Renar i Surka Beatbox. Početak je zakazan za 21:00 a ulaz je besplatan.

Više o izvođačima u nastavku članka.

Sara Renar

Ovu izuzetnu glazbenu večer otvoriti će multitalentirana autorica i glazbenica Sara Renar iz Zagreba, koja osim što svojom glazbom osvaja sve više poklonika istovremeno je i uspješna arhitektica. Toplina i senzibilnost njenog glasa te glazba koja se može opisati kao spoj modernog bluesa, southern rocka i indie popa dugo su očekivano osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni. Uz Saru u bendu djeluju vrsni hrvatski glazbenici poznati na blues/indie rock sceni kao što su Luka Geček, Jura Geci, Goran Leka, Vanja Marin i Ante Prgin. Sara će svoj prvi singl i album, koji bi trebao izaći početkom ožujka, promovirati serijom nastupa a među prvima našao se upravo i Pazin.

[youtube VJkTw1eYIBE]

[youtube GX0pLbNuosM]

Surka Beatbox

Drugi dio večeri rezerviran je za human beatbox performance a to je: Ritam mašina, injekcija adrenalina, tko nije spreman na buku koju je on u mogućnosti proizvesti, oštećen je za nevjerojatno iskustvo podivljalog beata koji odzvanja u glavi još satima. Bubnjevi i konge, artikulirano urlikanje, beatbox, vokalno simuliranje, trubljenje i ostale varijante energičnog muziciranja samo su jedna karika u lancu njegovih talenata koji ga čine neponovljivim. Njegova izvedba pjesme One je toliko kvalitetna da je postala kontroverzna. Pojavljuje se najčešće kao bubnjar u brojnim bendovima (Gego i Picigin, Fali V, Sick swing orchestra, Zykopops i mnogi drugi…)

[youtube 6aDsW-EGXuU]

[youtube uI4p-5ZeiDc]

Odlična zabava je zagarantirana, 15.02. Epolon Pazin 21:00h

Facebook event: “Četvrta akustična večer: Sara Renar & Surka Beatbox”

2 komentara na “Četvrta akustična večer: Sara Renar & Surka Beatbox”

  1. indie napisao:

    Sinoć u tunelu bilo fenomenalno., dolazimo i u Pazin…

  2. cesko_jr napisao:

    svaka čast Sari, bendu i Surki :D u Tunelu je bilo odlično… svakako preporuka za doć u Pazin na akustičnu večer u petak, zabava je stvarno zagarantirana :D

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.