U četvrtak Klapa Motovun u Domu mladih u Kanfanaru

Nakon zanimljivog vikenda punog događanja organiziranih povodom obilježavanja Dana Općine Kanfanar, u četvrtak će se u Domu mladih (iza župne crkve) s početkom u 19 i 30 sati održati koncert klape Motovun kojim će Općina Kanfanar počastiti sve svoje žitelje i posjetitelje.

U koncertu ove istarske klape, poznate po svojoj pjesmi „Terra magica”, ali i izvrsnim obradama najpoznatijih klapskih i ljubavnih pjesama Hrvatske, svi će gosti moći uživati besplatno, a gošća klapi bit će mlada Kanfanarka Marija Meden koja će izvesti nekoliko pjesama. Iako se koncert trebao održati u Dvigradu, zbog hladnijeg će se vremena i iz tehničkih razloga on ipak održati u kanfanarskom Domu mladih.

Podsjećamo, program obilježavanja Dana Općine Kanfanar počeo je u subotu održavanjem Dana KUD-a Dvigrad gdje su zanimljive folklorne pjesme i plesove, osim domaćina, predstavili i brojni folklorni sastavi iz Istre, Hrvatske i Slovenije. U nedjelju je potom održano natjecanje u gađanju glinenih golubova na streljani u Sošićima, a popodne je bilo rezervirano za Marijadu – skup pjesnikinja imenom Marija (kojima se ove godine pridružio i jedan Marijan).

Osim koncerta klape Motovun, od događanja povodom Dana Općine još predstoje stolnoteniski turnir u srijedu te sveta misa, razgledavanje pogona Istragrafike i svečana sjednica Općinskog vijeća u petak. Nakon toga, u subotu će se na Limskom kanalu obilježiti i Svjetski dan turizma, i to besplatnim razgledavanjem Romualdove pećine, besplatnim panoramskim vožnjama Limskim kanalom i besplatnim desertom kojeg će restorani na Limskom kanalu ponuditi nakon ručka i večere (za više informacija o navedenim programima javiti se na [email protected] ).

ipress.rtl.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.