Cirkus i Bad Obsession za pomoć mladoj Porečanki

Humanitarni koncert za mladu Porečanku Saru Radan na kojem nastupaju porečki Cirkus i pazinski Bad Obsession održat će se u petak, 13. siječnja, u pazinskoj diskoteci Magnus s početkom u 22 sata.

Nesretnim se slučajem 21-godišnja djevojka ovog ljeta zarazila bakterijom zbog koje je zadobila sepsu pa gangrenu što je izazvalo komu te potrebu za amputacijom obiju potkoljenica.

Srećom u nesreći dobro se oporavila, ali potrebne su joj dvije proteze da bi mogla nastaviti tek započeti život, kaže njena prijateljica i jedna od organizatorica koncerta Suzi Ujčić.

Ulaznica će stajati 25 kuna, a na licu mjesta prikupljat će se dobrovoljne donacije. Zainteresirani također mogu donacije uplatiti na žiro račun Istarske kreditne banke 2380006-3240093603.

O udarnom bendu koncerta ne treba previše trošiti riječi jer je među lokalnom publikom to već dobro poznat sastav koji svira veselu mješavinu ska, punka i reggaea. Trenutno slove za najperspektivniji istarski bend, a stečena popularnost i imidž nepatvorenih zabavljača dovoljna su pozivnica ljubiteljima alternativne glazbe.

Kao predgrupa nastupa pazinski cover band Bad Obsession koji je nastao prije nepunih godinu dana. Sviraju rock obrade od sedamdesetih do današnjice. Osobitost koncerta je da nakon svirke slijedi u novije vrijeme omiljen disco trash party.

glasistre.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.