Članovi Društva tjelesnih invalida iz Pazina na jednodnevnom izletu u Samoboru

4. otvoreni turnir DTI Pazin u pikaduU sklopu provođenja svog cjelogodišnjeg programa “Sportom i rekreacijom ZA ZDRAV ŽIVOT!” Društvo tjelesnih invalida Pazin je uz pomoć Turističke agencije “Birikina” iz Rovinja drugu godinu za redom organiziralo jednodnevni izlet. Turistička agencija “Birikina” je uz pomoć pri organizaciji besplatno ustupila i svoj autobus te stručno vodstvo.

Tridesetak članova DTI Pazin kojima se i ove godine pridružilo petneaestak korisnika Dnevnog boravka i pomoći u kući Pazin posjetili su Samobor, Sv. Nedjelju i Eko-park “Divlje vode”.

Na poziv vodstva tvrtke za proizvodnju ortopedskih pomagala “Otto Bock” posjetili su njihovo predstavništvo u Sv. Nedjelji gdje su uz srdačan doček domaćina razgledali bogatu ponudu tvrtke (proteze i ortoze, invalidska kolica, ortopedski ulošci i drugo).
Članovi DTI Pazin i korisnici Dnevnog boravka najsrdačnije su se zahvalili Turističkoj agenciji «Birikina» na sponzorstvu ovog izleta jer se i ovog puta pokazalo koliko je osobama s invaliditetom značajno ovakavo druženje budući da je većini od njih to jedna od rijetkih prilika za druženje i razgledavanje krajeva «Lijepe naše». Prema najavama iz «Birikine» ova suradnja će se nastaviti i slijedeće godine.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.