Classic puli Matića u nedjelju održan u Pazinu

po_zminjske_boske.jpgU nedjelju 23. siječnja 2011. godine u Pazinu je održana utrka petog kola tradicionalne, četvrte po redu, Zimske Svera ineternational liga u brdskom biciklizmu Istarske i Primorsko-goranske županije.

U utrci pod nazivom „Classic puli Matića” nastupila su šezdeet četiri natjecatelja u osam kategorija i uzrasta a među njima i devetorica iz labinskog Brdsko biciklističkog kluba „Istra-Bike”.

Najbolji rezultat u sveukupnom poretku ostvario je Goran Vidas koji je kroz cilj prošao kao četvrti a treći u kategoriji do 30 godina. Aldo Šumberac je u istoj kategoriji bio jedanaesti a dvadeset prvi sveukupno.

Toni Šujević je bio drugi u kategoriji do 13 godina, a trideset previ sveukupno. Drugo mjesto je osvojio i Slobodna Popović, on u kategoriji do 40 godina, a jedanaesto sveukupno. U Popovićevoj kategoriji Alen Rašio je bio sedmi, a dvadeset sedmi sveukupno, Goran Karlić dvadeset prvi i pedeset sedmi a Danijel Radolović dvadeset deveti i šezdeseti.

„Alfa & omega” labinskog kluba, predsjednik Robi Farguna kroz cilj je prošao kao šesti u kategoriji preko 40 godina, a Bazilio Radović kao jedanaesti. Potonji je u sveukupnom poretku bio četrdeset osmi, a Farguna trideset šesti.

labin.com

2 komentara na “Classic puli Matića u nedjelju održan u Pazinu”

 1. Lazo napisao:

  Ja san misli da je nastupi i neki iz BK Buzeta, BK MTB Istra-Pazin…….i da su i oni napravili neki rezultat ???

  1. PufPant napisao:

   da, malo je bezveze prenest članak di se spominju “strani” vozači u domaćoj trki punoj domaćih vozača..
   bolje ne prenest nego napravit ovako nešto.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.