Dajte ocjenu pazinskim liječnicima

Najdoktor.com nova je stranica koju je pokrenula grupica studenata zagrebačkog PMF-a a koja će služiti za ocjenjivanje i komentiranje svih liječnika u RH, od strane pacijenata, kako bi se javnost i mjerodavne institucije što bolje informirali o kvaliteti rada zdravstvenih djelatnika. Studenti kažu da im nije namjera diskreditiranje zdravstvenih djelatnika već upravo suprotno, namjera je poticanje na što veći angažman i nagrađivanje najboljih.

Stranica bi tako trebala pružiti pacijentima kvalitetne informacije o liječnicima kod kojih se namjeravaju liječiti te im omogućiti da odaberu najbolje. Jedna od ideja ovog projekta je i da se liječnika motivira na što kvalitetniji rad a samim time i podigne razina usluge u hrvatskom zdravstvu. Svakodnevno slušamo brojne pritužbe na račun zdravstvenih ustanova i djelatnika, ali postoje mnoge ustanove i djelatnici koji zaslužuju pohvale – napominju studenti. Vjeruju da se ova stranica može razviti u platformu preko koje će ministarstvo, zdravstvene institucije i brojne udruge liječnika u Republici Hrvatskoj dobivati povratne informacije od korisnika zdravstvenih usluga.

Stoga vas i mi pozivamo da se uključite u ovaj projekt i date ocjenu pazinskim liječnicima a koji se već nalaze u bazi portala.

www.najdoktor.com

1 komentara na “Dajte ocjenu pazinskim liječnicima”

  1. ..........salata napisao:

    Ne sviđa mi se. Sliči na linč.Danas lijelnike sutra možda ti? Može akoje u pitanju neki kriminal i slično. Za neke je netko dobar za neke ne. Mislim da postoje knjige žalbe ili neka ih uvedu ako ne postoje.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.