DAME BIRAJU U PAZINU! Najveća regionalna kazališna senzacija ponovno u Istri!

Nakon 200 odigranih predstava u 4 godine postojanja i više od 100 tisuća oduševljenih gledatelj(ic)a diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, istarska publika ponovno će, nakon više od 3 godine, moći uživati u popularnoj predstavi Dame biraju sarajevskog Altteatra!

Predstava koja već četiri godine puni dvorane širom regije i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, na koju se gledaljice  i gledatelji vraćaju po nekoliko puta, na kojoj se nerijetko dogodi i prava stadionska atmosfera postala je sinonim za urnebesnu komediju. Zašto je to tako, imati će priliku odgonetnuti Pazinjanke i Pazinjani.

Predstavu koju s velikim oduševljenjem gleda mahom ženska publika, postala je svojevrsni „Ladies night out“ na kojemu se djevojke i žene od 17 do 77 godina zaista ludo zabave, ali nije rijetka ni muška publika željna pravog, autentičnog, urnebesnog sarajevskoh humora.

Popularnost ove hit komedije pokazuju i brojke: samo u Splitu su igrali više od 20 puta, u Zagrebu također preko 20, Puli 8, Rijeci 4, zatim u Osijeku, Dubrovniku, Zadru, Makarskoj, Kninu i Šibeniku…

Altteatar iz Sarajeva, u čijoj produkciji je i nastala predstava, svojevremeno je obećao nagradu gledatelju koji dokaže da se gledajući ovu predstavu nije nasmijao do suza. Nagrada još uvijek nije dodijeljena.

Zato ponesite rupčiće za brisanje suza smijalica, pripremite se za urnebesnu zabavu  i na vrijeme nabavite svoju ulaznicu za predstavu za koju se svugdje traži karta više – nerijetko je rasprodana i tjednima ranije.

Komedija prati sudbinu petorice mladića koje zatičemo u dokolici, besparici i letargiji. No kada jedan od njih predloži da bi prijeko potrebne novce mogli zaraditi kao striperi u noćnom klubu, počinje njihova priča puna uspona i padova. Pripremajući se za nastup suočavaju se sa svojim strahovima, društvenim normama, ali i željom za uspijehom. Predstava obiluje plesnim točkama, osobenim karakterima protagonista, a sve to začinjeno je kvalitetnim bosanskohercegovačkim humorom, koji nije sam sebi svrha, nego pogađa u srž društva i okolnosti u kojima živimo.

 

Ulaznice za predstavu koja igra u subotu, 21. rujna 2019. s početkom u 20 sati u SPOMEN DOMU PAZIN, po cijeni od 80 kuna možete kupiti putem sustava EVENTIM online i na svim prodajnim mjestima EVENTIMA.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.