Dan kreativnosti i zabave za sve uzraste

2Pazinski Dan vrtića održan u srijedu (29. svibnja) bio je vrlo bogat događanjima, a na nekoliko gradskih lokacija okupio je veliki broj djece i roditelja koji su sudjelovali u raznim aktivnostima koje su osmislile odgajateljice Dječjeg vrtića “Olga Ban” Pazin.

Polaznicima dječjeg vrtića najsimpatičnija je bila vožnja gradom turističkim vlakićem na relaciji Trg slobode – Muntriljska ulica – Kaštel – Vrtlišće – Rašanova ulica s povratkom na glavni gradski trg u što su polaznici vrtića zajedno s odgajateljicama upustili već ujutro, dok su ostala djeca tu priliku imala uvečer.

Lutkarska radionica

Na ispunjenom glavnom trgu održana je priredba mališana, nakon čega se u Likovnoj galeriji otvorila izložba dječjih radova. U parku ispred Kaštela predstavljen je projekt “Mali kamenoklesar”, dok se u popodnevnim satima održalo niz radionica koje su vodili odgajateljice dječjeg vrtića. U Parku istarskih velikana održala se cvjećarska radionica “Rože i fiori”, lutkarska “Pupice i pupoloti”, likovna radionica “Ferali i piture” te pričaonica “Priče i štuorije”.

Važni su hrana i sport

I na Trgu slobode bilo je živo – tu se pak odvijala radionica zdrave prehrane “Zujalice zdravilice” i plesna radionica “Svi na ples”, oni željni sportskog adrenalina u parku na Starom trgu mogli su iskušati penjanje po umjetnoj stijeni “Mali Hiperaktiv”, a u parku ispred Kaštela priređena je pak stvaralačka radionica “Mali kamenoklesari i bekvari”. Manifestacija je okončana večernjim nastupom mađioničara Joze Boze na Trgu slobode.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.