Danas 58. rođendan pazinske košarke

Danas 58. rođendan pazinske košarkeDanas 23. prosinca obilježava se kao 58. rođendan pazinskih košarkaša u novijoj povijesti, iako postoje i usmene informacije o igranju košarke za vrijeme Italije! Uočljivo je to na temelju obiteljske arhive gospodina Vlade Mrvoša, tada profesora tjelesnoga odgoja, jednog od inicijatora igranja košarke u Pazinu i osnivača kluba.

Članak je bio izašao u Novom listu dan kasnije 24. prosinca. Mladi pazinski navijači kluba (kako se sami zovu «žuti mravi») pod vodstvom poduzetnoga igrača kluba kadeta Mattea Turčinovića jasno su istaknuli transparent čestitke unaprijed na subotnjoj utakmici s Kraljevicom. I tada i danas okosnicu kluba čine gimnazijalci!

I dok će se seniori nastojati pripremiti za početak drugog dijela A2 lige polovicom siječnja, kada u Pazin stiže riječki Jadran, igrači rođeni u razmaku od 1992. do 2000. s čak pet ekipa nastupiti će od 26. do 29. prosinca na turniru u Poreču. Zato na svoj dan svim članovima i njihovim obiteljima KK Ghia staff Pazina (ex KK Puris, KK Istraplastika, KK Pazin i KK Partizan), svim prijateljima kraljice igra i prijalteljima kluba, te svim ljudima dobre volje pazinski košarkaši zajedno s vodstvom kluba i navijačima žele Čestit Božić, te zdravu i uspješnu 2011, stoji u priopćenju za medije.

1 komentar na “Danas 58. rođendan pazinske košarke”

  1. publika napisao:

    Sretan rođendan.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.