Danas dječji maskenbal s početkom u 10 sati

Dječji vrtić “Olga Ban” Pazin, u suradnji sa Društvom “Naša djeca” Pazin, gradskom upravom i  Uslugom Pazin  organizira Dječju maskiranu povorku, 9. veljače u 10 sati, sa Šetališta Pazinske gimnazije do glavnog  gradskog  trga, gdje će se održati dječji maskenbal.

U povorci i maskenbalu sudjelovat će oko 350 djece i oko 50 odgojiteljica i drugih radnika pazinskog Vrtića. To su djeca iz svih skupina pazinskog matičnog vrtića te 4 iz područna: iz Pazinskih Novaki, Svetog Petra u Šumi, Tinjana i Karojbe.

Svaka skupina djece, zajedno sa njihovim odgojiteljicama i uz pomoć roditelja, izradila je grupne maske, pa ćemo moći uživati u šarenilu i ljepoti raznih sovica, pingvina, papiga,puževa, ribica,ptica, mrava,grozdova, bubamara  ali i eko ronilaca, čuvara prirode, putnika planetom, nogometaša i navijačica, gusara,smješkića.

Dođite, razveselite se, uljepšajte si dan, pomozite nam da čuvamo našu tradiciju i odgajamo našu djecu u duhu zajedništva, sloge i veselja, na ulicama našeg voljenog grada!

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.