Danas “Eko-dan” u GSŠJD

Eko moja školaU okviru projekta Eko moja škola u našoj Školi će se u petak, 26. studenoga 2010. godine, organizirati eko projektni dan na temu: Eko-etno. Rad u radionicama odvijat će se od 8,30 do 10,30 sati.

Nakon prozivke radit će se na finalizaciji prezentacija. Od 11,00 do 12,45 sati bit će prezentacija radionica u dvije skupine: prvi i drugi razredi u velikoj dvorani, a treći i četvrti u učionica S-10. Od 12,45 do 13,00 sati evaluacija rada (u učionicama). Eko-dan završit će zabavom uz školski band i plesnu skupinu, koja će započeti oko 13,00 sati. Oko 13,30 bit će proglašenje pobjednika.

Gosti Škole bit će profesori i učenici Strukovne škole Eugena Kumičića iz Rovinja koji će pripremiti Eko marendu za djelatnike i goste (Eko marenda je od 10,30 do 11,00 sati), učenici Elektrotehniško – računalniške strokovne šole in gimnazije iz Ljubljane koji će predstaviti projekt Kraške hiše te grupa Veja.

gssjd.hr

10 komentara na “Danas “Eko-dan” u GSŠJD”

 1. upitnik napisao:

  kakvog ima smisla taj eko dan???

  1. ecome napisao:

   Praktičnog – nikakvog. Edukativnog – malo. Ali zato je dobar za PR škole. Garant će eminentni novinari Glasa Istre opširno popratiti ovaj epohalni događaj.
   Ako je nekome primarno do edukacije, onda će je raditi bez velike pompe i cirkusa. Ali većina nas zna da ovo (i slično) nije primarno radi edukacije.

 2. Gjdbhsf napisao:

  Po meni je to super stvar koja je odlicna za skolu i njenu promociju. Ucenici se bolje osjecaju u takvoj skoli nego kad bi sve bilo samo sjedenje u klupama i strebanje.

 3. am napisao:

  Možda bi umjesto ovakvih komentara, bilo dobro pogledati ili se informirati što se taj dan radi. Kad bi vidili koliko je učeničkog truda i ozbiljnosti uloženo, koje sve ideje i zamisli budu realizirane, sigurno nebi ovako nešto pričali! Naravno da uvijek ima više ili manje zainteresiranih, više ili manje uključenih, kao i u svakom poslu. Ali, dajte, nemojte u svemu tražiti samo negativnosti i kritike, Nekad je možda bolje i prešutiti, nego pisati komentar radi komentara. Ovo što se danas dešavalo i što su učenici prikazali, zaslužuje samo pohvale. I zato velika pohvala ama baš svim učenicima (i njihovim voditeljima) na trudu, idejama i realizaciji. Bilo je zadovoljstvo gledati ih kako rade.

  1. lji napisao:

   a je li bilo pohvalno to što su za “onečistit” prirodu prvi???kažeš:”Nekad je možda bolje i prešutit”!ča biš to točno prešutija???mislim da bi ih se trebalo educirat kamo sa smećem nakon pojedenog panina\čokolade i kamo se baci karton\boca od soka!!!da ne razbijaju staklo općenito,a ne samo u prirodi… i tako dalje i tako dalje…
   da budem iskren radi ponašanja velike većine učenika te škole u par navrata mi je došlo da “vandaliziram” onu zelenu zastavu kojom se škola diči!!!

   1. bernard napisao:

    Umjesto da daješ zlobnee komentare pridruži se i pokaži dobrim primjerom kao što pokazuje velika većina tih učenika!

    1. lji napisao:

     bio sam na niti sam neznam koliko eko akcija,ali se ne sjećam da sam vidio predstavnike škole ili učenike da su samoinicijativno došli i “uvaljali” se u blato…
     a malo zlobnih komentara uvjek dobro dođe!!!zar ne???nevjeruješ???
     pa pitaj ove koji su u klubu mladih… :D :D :D :D :D :D :D

     1. pitanja napisao:

      Ekologija je puno širi pojam od čišćenja potoka. Bitno je ljude educirat da nauče štitit i pravilno koristit resurse, a s tin proizvodit manje otpada i s njin pravilno rukovat. Nisan vidi ni jednu takvu radionicu u klubu mladih? Ča se samog smeća tiče, tu se vrti dovoljno love. Treba gurat nadležne i odgovorne da obave svoje delo, a ne da mi delamo za njih. Isto kao ča su nedavno dali kosilicu klubu mladih za delo koje Usluga treba storit. Zna se ki je za ča odgovoran, samo to treba primjenit.

 4. student napisao:

  evo jedan info čisto informativan: koliko se ja sjećan mi smo se vajk svi ponapijali za eko-dan. dobro je bilo.

 5. bernard napisao:

  Da dok su se neki ponapijali i završili na hitnoj drugi su u to vrijeme radili i sudjelovali u projketu. Ovje godine upravo zbog toga su bili angažirane i druge
  s l u ž b e da pomognu onima koji bi dobili nadahnuće za ponavljanje grešaka iz prošlih vremena…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.