Danas izbori za mjesne odbore

Danas od 7 do 19 sati održavaju se izbori za vijeća 11 mjesnih odbora na području Grada Pazina. Birački su popisi ažurirani, a otvoreno će biti 14 glasačkih mjesta.

Iako izbori formalno trebaju proći da bi se utvrdili i proglasili rezultati, već sada se zna tko će činiti sastav vijeća čak devet od ukupno 11 mjesnih odbora, jer je naime u njima istaknuta samo po jedna kandidacijska lista. Tako će u vijeća MO-ova Grdoselo, Heki, Kašćerga, Kršikla, Zamask i Zarečje  u stopostotnom sastavu zasjesti IDS, dok će sva mjesta u vijećima MO-ova Beram, Lindar i Zabrežani pripasti nezavisnim listama.

Izborne utrke odnosno ozbiljnijeg posla za izborna povjerenstva bit će dakle samo u mjesnim odborima Pazin i Stari Pazin, u kojima su istaknute po četiri kandidacijske liste: SDPa, IDS-a, HDZ-a i po jedna nezavisna. Jedino mještani MO-a Trviž neće se u nedjelju morati baviti izborima, budući da za njega nije prijavljena niti jedna kandidacijska lista.

Glas Istre, 21. svibnja 2011.

2 komentara na “Danas izbori za mjesne odbore”

  1. nerijeseno napisao:

    prognoza: bi reć da je neriješeno, ali ipak “kohabitacija” ima većinu.

  2. Galjardo napisao:

    Ma vidi ti ovo! IDS pao sa 5 na 4 člana, SDP sa 2 na 1, HDZ ostao na istom broju, HSU se nije ni pojavio, a nezavisni se pojavili prvi put – i odmah 4 mjesta! Čestitam! Mladi ste i pametni, rezultata će vjerujem biti.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.