Danas počinje 58. Kvarnerska rivijera; Pula, Labin i Pazin domaćini

Danas počinje 58. Omladinski nogometni turnir “Kvarnerska rivijera”. Domaćini najvećeg turnira za mlade nogometaše na području Istre i Kvarnera biti će Pula, Labin, Pazin i Opatija. Turnir natjecanjem po skupinama, a završava 30. svibnja finalnom utakmicom na Kantridi. Natjecati će se 16 momčadi podijeljene u 4 skupine. U skupini A kojoj je domaćin Labin snage će odmjeriti Rudar, Osijek, Vitesse A (Nizozemska) i Ausburg (Njemačka).

Opatija je domaćin skupini B gdje će uz istoimenog domaćina igrati Rijeka koja je ujedno i branitelj naslova, Triestina (Italija) i Gotteborg (Švedska).

U Pazinu koji je prvi put domaćin i po prvi puta nastupa na Kvarnerskoj rivijeri igrati će se skupina C. Uz domaćina Pazinku Qubik igrati će prošlogodišnji finalist Hajduk, Austria Karnten (Austrija) i Koper (Slovenija).

Pula će biti domaćin skupine D u kojoj igraju Istra 1961, Dinamo, reprezentacija Albanije i Saturn Moskva (Rusija).

Pod dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine plasirati će se u četvrtfinale koje će se igrati na stadionima u Krimeji i Mavrincima 28. svibnja. Polufinalni susreti su na rasporedu 29. svibnja u Viškovu, a finale i susret za 3. mjesto igraju se 30. svibnja na Kantridi u Rijeci.

Pravo nastupa na turniru imaju igrači rođeni 1991. i mlađi, te 3 igrača rođena 1990.

Utakmice po skupinama igraju se od 24. do 26.5.; a igrati će se u terminima 16:00 i 18:00 sati.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.