Danas predavanje o komunikaciji “Želim uspjeti jer ja to mogu!”

176482.jpgU 7. tjednu cjeloživotnog učenja, Pučko otvoreno učilište Pazin u suradnji s tvrtkom Otvoreni prostor iz Zagreba organiziraju predavanje pod nazivom “Želim uspjeti jer ja to mogu!” dr. sc. Nede Fleur Janovski. Predavanje će se održati u pazinskom Spomen domu u srijedu, 2. listopada 2013., s početkom u 17 sati.

Na ovom će se predavanju govoriti o komunikaciji kao procesu, samomotivaciji za upravljanje promjenama u životu, stjecanju i jačanju samopouzdanja, isticanju osobnosti, kako se pripremiti za razgovor o poslu, napisati životopis i kako negativnu situaciju iskoristiti za osobni razvoj.

Predavačica Neda Fleur Janovski diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te magistrirala na Fakultetu informatike u Varaždinu. Doktorirala je komunikologiju na Columbia University (New York). Komunikolog je po zanimanju i vokaciji. Održala je više od 300 otvorenih i oko 60 house in seminara. Sažimajući svoja poslovna znanja i dugogodišnje iskustvo rada u PLIVI kreirala je vlastite metode učenja Manageship i Realitiy Practice Situation, koje su, prema ocjenama sudionika, korisne upravo stoga što su usmjerene na rješavanje konkretnih komunikacijskih situacija i problema.

Ulaz na predavanje je slobodan.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.