Danas predstavljanje rezultata i prezentacija knjižice projekta „Društveni centar Veli Jože“

2Povodom završetka projekta „Društveni centar ‘Veli Jože’“ financiranog sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, Grad Pazin organizira predstavljanje rezultata i prezentaciju knjižice izdane u sklopu projekta.

Projekt je Grad Pazin sa suradnicima provodio tijekom 2013., a sastojao se je od adaptacije bivšeg vojnog objekta i njegove prenamjene u Društveni centar za korištenje za udruge i ustanove, te provođenja niza aktivnosti, poput seminara i radionica, kojima je osnovni cilj bio upoznavanje različitih društvenih i dobnih skupina s centrom i njegovom namjenom, kao i stvaranje kvalitetne suradnje među budućim korisnicima Centra.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 19. prosinca 2013. u Društvenom centru „Veli Jože“ u Pazinu, u ulici 154. Brigade Hrvatske vojske (bivša vojarna) s početkom u 12.00 sati.

O postignutim rezultatima i planovima za 2014. godinu na prezentaciji će govoriti: Renato Krulčić, Gradonačelnik Grada Pazina, Anton Finderle i Ranka Šepić, koordinatori i izvoditelji projekta, Tina Horvat, voditeljica Društvenog centra i Tamara Damijanić, predsjednica Građanskog odbora.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.