Danas u Pazinu Deja vu, Midnight rain i Light Cast band

lightcast_band.jpgDanas je za vas disko club Magnus pripremio Light Cast Band, koji bi trebali početi oko 23 sata. Dress code je lude sedamdesete, a za maskirane ulaz besplatan i izbog naj maske uz bogate nagrade. U Gradskoj kavani će opet, s početkom u 21:30, nastupiti mladi Puležani Deja vu, prepoznatljivi po hrpi instrumenata na pozornici i zabavnim obradama popularnih pjesama. Svi koji su propustili prošlotjedni nastup Midnight raina u Onyxu, mogu ih danas poslušati u prostorima kluba Indians MC u bivšoj vojarni, s početkom u 22 sata.

Midnight rain

 Midnight Rain je cover band iz Pazina osnovan 2010. godine, te od tada aktivno svira. Članovi benda su nakon godina sviranja u raznim glazbenim formacijama, okupljeni u sastavu: Ivanka Antolović, Marin Anđelini, Alen Zgrablić, Anton Benčić i Dario Budičin.
Marin Anđelini (gitara,vokal) je završio osnovnu glazbenu školu i svira u pazinskom blues bendu Blues Train, zajedno s Alenom Zgrablićem (bas gitara,vokal) i Antonom Benčićem (bubnjevi). Ivanka Antolović (vokal) pjevanjem se počinje baviti još u djetinjstvu u zborovima, klapama, bendovima i raznim duetima. Dario Budičin (gitara,vokal) završava osnovnu i srednju glazbenu školu u Puli, potom Glazbenu Akademiju u Zagrebu, a trenutno je zaposlen kao profesor gitare u Osnovnoj glazbenoj školi Pazin.

Stil benda može se opisati kao pop-rock-blues, s naglaskom na kvalitetu, kako odabirom repertoara, tako i izvedbe.
Repertoar Midnight Rain-a je zaista sveobuhvatan; od klasičnog rock’n’rolla, r&b-a, bluesa, preko soula, popa i funkyja pa sve do današnje moderne pop glazbe interpretirane na zanimljiv način. Opširan repertoar je u potpunosti prilagođen zabavama, kako za mase, tako i za intimnije događaje, a naglasak na njegov zabavni karakter dolazi u prvi plan.

Light Cast band

Milović Sonja -vokal
Barać Ratko – gitara
Sinovčić Ivan – bubanj
Božušković Igor – bas
Sedlanić Zoran – klavijatura
Vrbanec Luka – sax

Poslušajte kako zvuče: http://www.youtube.com/user/LightCast2008

AR / iPazin.net

© iPazin.net portal 2001. - 2024.