Danas u Pazinu humanitarni koncert za Valtera Bernobića i Pasi

Rekonstrukcija bendPazinski klub Onyx (koji prošla dva tjedna radi i u novom prostoru) danas, s početkom u 21 sat, organizira humanitarni koncert za Valtera Bernobića. Nastupiti će Rekonstrukcija band, Replay band i Alfa time band, a sav prikupljeni prihod ići će za Valterovo liječenje. Oko ponoći, u klubu Magnus koncert će održati riječki punk band Pasi koji ove godine slavi 15 godina postojanja. Upad je 30 kn.

Rekonstrukcija band

Tamara Popović – vokal
Petar Banko – bubnjevi, vokal
Dino Banko – gitara, vokal
Roby Filić – bas, vokal
Darko Matošović – klavijature, saksofon, vokal
Ivan Pršurić – perkusije, vokal

 

Replay band

Pjevačica: Ujčić Valentina
Bass i vokal: Macinić Tony
Gitara i vokal: Luch Ivan
Bubnjevi: Prenc Deny
Klavijature i vokal: Mofardin Sebastijan

Replay band započeo je s radom 2007. godine. S početna 4 člana, uvijek nasmijani i veseli, zabavljali su publiku najčešće na pučkim feštama na području Istre. Već tada odlično prihvaćeni, raznovrsnim komercijalnim repertoarom polako su se probijali na glazbenoj sceni. Daljnjim nastupima i stjecanjem iskustava proširili su svoj repertoar te ga prilagodili mlađoj i starijoj publici. 2009. godine pridružuje se i ženski vokal, te je ta godina označila i prekretnicu radu. Danas iza sebe imaju brojne odrađene nastupe u caffe barovima, diskotekama, svadbama, maturalnim zabavama te svirkama na rođendanskim proslavama.

 

Pasi

Dodo: Vokali
Direktor: Bass/vokali
Rade: Gitara/vokali
Gars: Bubanj/vokali

Band svira od 96-te,za glazbenu formu uvelike su zaslužne američke legende NOFX dok su tekstualnom izričaju okidači u ljudskoj zlobi,pohlepi,sebičnosti i nadasve gluposti.Njihova glazba osvaja na prvu svojom žestinom i čvrstoćom a socijalno angažirani tekstovi daju konačnu panoramu društvenom proizvodu pod nazivom “PASI”

 

AR / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.