Danas u Pazinu Night express i Cirkus

the_night_express_band.jpgNakon uspješnog koncerta u petak, Night Express ponovo dolazi u Pazin. Ovoga puta u Gradsku kavanu, gdje će svoj koncert započeti u 21:30 sati. Po završetku koncerta zabava se seli u Magnus, gdje će oko 1 sat započeti koncert Porečkog benda Cirkus, dobro poznatog mlađoj populaciji po svojim veselim ska ritmovima.

Night Express

The Night Express band sa radom počinje u ožujku 2006. Prvotna namjera bila je svirka po rock i bikerskim veselicama i clubovima. Stjecajem okolnosti proširili su repertoar, a rezultat toga je bio angažman na raznolikim gažama i eventima: od spomenutih rock clubova i bikera, do maturalnih zabava, fešta, rođendana, vjenčanja, kongresa… Spojivši ugodno i korisno, kroz godinu odsviraju 130 svirki! Iskustvo ih je poučilo da su kvalitetan repertoar i dobar zvuk garancija dobre zabave. Upravo se zbog toga trude da ulaganjem u instrumente, razglas i rasvjetu, te konstantnim radom na novom repertoaru, pridonesu boljoj “vibri” benda i ekipe koju zabavljaju.

Cirkus

Grupa Cirkus postoji četiri godine, a iza sebe ima već stotinjak koncerata. Bend čini sedmero mladih Porečana – pjevač Vedran Šušnjić, saksofonist Jurica Prodan, basist Martin Šikman, gitaristi Luka Šepić i Vili Valenta, trombonist Marko Šušnjić i bubnjar Fredi Šegon.

TČ / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.